Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri

Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri

Sezonul trecut casa de pariuri Unibet a rulat o promotie privind 3 competitii fotbalistice, promotie ce a prins la public.

Cele 3 competitii erau Premier League, La Liga si Champions League. Miza iti era rambursata daca plasai anumite pariuri pe meciurile din aceste 3 competitii, iar ele erau necastigatoare. Conditia era sa se marcheze cel putin un gol in prelungirile partidei la care ai pariat. Pare greu de realizat asta, insa in sezonul 2015-2016 s-au rambursat peste 90 mize. In general, in prelungiri se marcheaza in meciurile in care este deja cunoscuta invingatoarea. Vazand succesul de care s-a bucurat promotia editia trecuta, Unibet a repetat-o si la EURO 2016, atunci fiind rambursate mizele in 9 partide.

Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri si in acest sezon de Premier League, La Liga si Champions League (incepand cu faza grupelor).

Pentru ca asta sa se poata intampla, trebuie sa plasezi un pariu pre-meci pe meciul respectiv pe una din urmatoarele variante: Scor corect (final), Pauza/final, Primul marcator sau Ultimul marcator. Sigur, poti plasa pariuri pe doua, trei sau chiar toate cele 4 piete, insa doar primul pariu pierzator va va fi rambursat. Miza minima a pariului trebuie sa fie 25 lei, iar cea maxima 200 lei. Pariurile peste 200 lei nu se inscriu la aceasta promotie.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Rambursarea mizei va fi efectuata in 48 ore de la finalizarea meciului. Poti fi rambursat de mai multe ori intr-o etapa de Premier League, La Liga sau Champions League. Pariurile plasate in sectiunea ”promotii Unibet” nu sunt luate in considerare.

Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri, promotia referindu-se la prelungirile timpului regulamenter, nu si la reprizele de prelungiri in cazul fazelor eliminatorii din Champions League.

Pariul privind una dintre cele 4 selectii poate fi jucat si pe un bilet cu selectii multiple. Daca se va marca in prelungirile partidei in meciul promotiei, ti se va da cota 1.00, biletul nefiind afectat. Asta, desigur, daca pariul tau privind marcatorii, scorul corect sau Pauza/Final nu este castigator. Rambursarea este cash, neavand conditii de rulaj.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Rambursare miza Calendarul Festiv Unibet Mai avem 4 zile pana se termmina si in acest an Calendarul Festiv Unibet, acesta avand cate o promotie pe zi intre 1 si 24 decembrie. Pana acum am avut parte de destule promotii […]
  • Oferta Unibet pentru El Clasico Duminica, 22 martie, se joaca un nou episod din El Clasico, unele case de pariuri neputand rata ocazia de a veni cu oferte speciale pentru acest meci. Dintre aceste case de pariuri […]

Comentariile sunt inchise.