Unde pariaza romanii cu resedinta in Spania

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Unde pariaza romanii cu resedinta in Spania

Unde pariaza romanii cu resedinta in Spania

In ultimii ani foarte multi romani au invadat Spania, unii dintre acestia fiind interesati si de alte lucruri in afara culesului de capsuni.

Nu putini sunt romanii din Spania, dar si din alte tari care isi incearca norocul la pariuri sportive, din dorinta de a mai realiza un venit sau, pur si simplu, pentru distractie. Casa de pariuri online la care romanii din Spania pariaza cel mai mult este  bet365, lucru care nu reprezinta nicio surpriza, avand in vederea multitudinea de evenimente oferite, dar si de optiuni de pariuri pre-live si mai ales live.

In afara acestor facilitati, sa spunem ca bet365 ii intampina pe spanioli cu un bonus de bun-venit de 100% pana la 50 euro, bonusul si depozitul trebuind sa-l rulati de 3 ori pe cote de 1.5. Pariul este de doar 0.1 unitati (dolari, euro, lire). Nu putem sa nu spunem si de transmisiunile sportive, bet365 punand la dispozitie foarte multe live streaminguri intr-o zi.

Alta casa de pariuri preferata unde pariaza romanii cu resedinta in Spania este 10bet.

La fel ca la bet365 si 10bet va ofera foarte multe transmisiuni live din diverse sporturi. Aici bonusul de inregistrare este de 50% pana la 200 euro, fiind necesar sa rulati depozitul si bonusul de  5 ori pe cote minime de 1.6. Cerintele de rulaj sunt aceleasi si pentru bonusul de reincarcare de 10% pana la 500 euro. Interfata este usor de manevrat, asemanatoare altor site-uri de renume mondial.

Alta casa de pariuri populara unde pariaza romanii cu resedinta in Spania este bwin.

La fel ca la precedentele doua case online de care am pomenit, bwin beneficiaza si ea de live streaming, in oferta fiind nu mai putin de 45 sporturi pe care puteti paria. De asemenea, sectiunea de live betting beneficiaza si ea de multe evenimente sportive.

O alta casa de pariuri de top pentru romanii din Spania este William Hill. Este adevarat, aceasta nu prea straluceste la capitolul promotii, majoritatea oferindu-le doar pentru utilizatorii din Marea Britanie. Acest aspect este insa compensat de multitudinea de optiuni de pariere si nu ne referim aici doar la cele din fotbal, unele optiuni neputand fi gasite in alta parte decat aici. Bonusul de bun-venit este de tipul unui pariu fara risc de 100% pana la 25 unitati (euro, lire, dolari etc), avantajul fiind ca acesta trebuie rulat o singura data pe cote minime de 1.5.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.