Unde pariaza romanii cu resedinta in Suedia

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

 

Unde pariaza romanii cu resedinta in Suedia

Unde pariaza romanii cu resedinta in Suedia

Desi Suedia se afla tocmai in nordul Europei, acolo unde temperaturile sunt scazute mai tot timpul, mai mult de 20 000 romani s-au stabilit aici.

In ceea ce priveste pariurile online, lucrurile sunt mai complicate, in sensul ca o singura casa de pariuri are licenta de a opera pe teritoriul Suediei. Cu toate astea, legea este permisiva si in ceea ce priveste casele de pariuri care nu au licenta, neblocand accesul cetatenilor sai catre alte site-uri de pariuri. Probabil insa ca asta se va intampla in urmatorii ani.

Pana atunci utilizatorii pot alege liber la care case de pariuri considera ca ar merita sa-si riste banii. Prima in topul preferintelor este bet365, al carui bonus de inregistrare este de 100% pana la 50 euro la pariuri sportive si cazino, in vreme ce cel de la poker si jocuri mecanice este de 100% pana la 100 euro. De mentionat ca la pariuri sportive bonusul trebuie rulat de 4 ori la cote minime de 1.6. Deseori, bet365 va ofera cate un bonus de reincarcare de 10 euro. De asemenea, transmisiunile live si optiunile pentru pariuri live reprezinta unele dintre motivele pentru care bet365 este una dintre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna casa de pariuri din Europa.

Dupa bet365, a doua casa unde pariaza romanii cu resedinta in Suedia este 10bet.

Promotiile la pariurile sportive si la cazino fac si ele deliciul utilizatorilor, insa ”piesa de rezistenta” este bonusul de inregistrare de 50% pana la 200 euro.  Depozitul+bonusul trebuie rulate de 3 ori la cote de minim 1.5. Asta la pariuri sportive, fiindca la cazino bonusul maxim de inregistrare este 1 010 euro, suma de bani primita in urma primelor 4 depozite. Exista si un bonus de reincarcare la 10bet, acesta fiind de 50% pana la 30 euro. 

In afara celor doua, alta casa de pariuri unde pariaza romanii cu resedinta in Suedia este Unibet.

Aici nou-venitii au parte de un pariu fara risc de 50% pana la 150 lei la inregistrare, bonusul trebuind rulat de 3 ori pe cote de 1.4. La casino bonusul pentru prima depunere este de 100% pana la 500 lei, la poker fiind vorba de un bonus progresiv de 200 euro, la care se adauga un bilet de calificare la Unibet Open. De asemenea, Unibet ofera destule promotii lunar atat la pariuri sportive, poker, cazino, chiar si bingo.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Oferta inregistrare bet365 Cu siguranta isi va castiga noi clienti in Romania dupa tot acest suspans privind licenta care a planat asupra acestei case de pariuri. In cazul in care inca mai ezitati sa va faceti […]
  • Unde pariaza romanii cu resedinta in Portugalia   Desi este destul de departe de tara noastra, multi sunt romanii care traiesc in Portugalia, nu putini fiind cei care prefera pariurile sportive online ca mod de […]

Comentariile sunt inchise.