Unde pariaza romanii cu resedinta in Canada

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Unde pariaza romanii cu resedinta in Canada

Unde pariaza romanii cu resedinta in Canada

De aceasta data vom schimba continentul, mutandu-ne in America de Nord pentru a afla unde pariaza romanii cu resedinta in Canada, care sunt destul de multi.

Ei bine, desi vorbim despre o tara non-europeana, casa online cea mai populara in Canada este tot bet365, lucru care, sa recunoastem, ne-a surprins putin. Insa probabil ca si pe ei i-a captivat nu atat usurinta cu care se poate manevra site-ul, cat mai ales oferta destul de bogata de pariuri pre-meci si  live, dar mai ales transmisiunile live oferite, care pot fi mai mult de 100 in weekend. Nici bonusul de inregistrare de la bet365 nu este de neglijat, acesta fiind de maxim 200 euro in cazul pariurilor sportive, dar si a jocurilor de cazino. Spre deosebire de alte case de pariuri, conditiile de rulaj ale bonusului la pariuri sportive sunt destul de permisive, acestea cerand ca bonusul sa fie rulat de 3 ori pe cote minime de 1.5. La jocuri slot, dar si la poker bonusul de inregistrare este de 100% pana la 100 euro.

O alta casa pariuri unde pariaza romanii cu resedinta in Canada este bwin.

Bonusul de inregistrare la pariuri sportive, cazino si jocuri este de 100% pana la 200 euro, in vreme ce cel pentru poker este de 100% pana la 100 euro. Cat despre promotii, bwin ofera destule atat la pariuri sportive, cat si la poker sau cazino. In acest moment la bwin gasim 7 promotii pentru pariuri sportive, 3 pentru cazino si aproape 10 la poker.

Casa de pariuri 888sport este o alta locatie online unde pariaza romanii cu resedinta in Canada.

Chiar daca nu este la fel de populara pentru canadieni ca primele doua, asta poate si pentru faptul ca nu exista bonus de inregistrare, sa spunem ca eventualul castig al primului pariu plasat la pariuri sportive va fi triplat. Cat despre promotii, acestea sunt destule atat la pariuri sportive, cat si la cazino si poker.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.