Care sunt cele mai profitabile pariuri pe tenis?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Care sunt cele mai profitabile pariuri pe tenis?

Care sunt cele mai profitabile pariuri pe tenis?

Vremurile in care fotbalul era de departe cel mai pariat sport au apus si asta in special datorita descoperirii pariurilor online de catre tot mai multi jucatori.

Sigur, si acum ”sportul rege” ramane cel mai pariat, insa pariorii aleg si alternative in speranta de a genera profit. Una dintre acestea este tenisul, cel mai pariat sport dupa fotbal. Asta se intampla poate si pentru ca nu exista zi in care sa nu avem partide de tenis, fie ele in turnee ATP, WTA, challenger sau ITF. In majoritatea zilelor unui an intalnim sute de asemenea partide.

Vazand un asemenea apetit in continua crestere pentru pariurile de tenis, am decis sa analizam care sunt cele mai profitabile pariuri pe tenis.

Cel mai profitabil mod de a paria pe un meci de tenis este, in opinia noastra, daca o vei face in timpul meciului (live). Casele de pariuri bet365, 1Xbet si William Hill sunt printre cele mai bune cand vine vorba de transmisiuni video pentru partide de tenis. Daca vei avea ocazia sa si vizionezi acea partida ar fi si mai bine. Astfel, vei putea aprecia mai usor in ce directie curge partida. Sfatul nostru este insa sa va limitati la a paria o singura partida, ci sa nu pariati pe mai multe simultan, fiiindca altfel riscati sa va pierdeti concentrarea si, totodata, acuratetea.

Daca nu doresti sa plasezi pariuri live pe tenis, ci doar pre-live, cea mai buna varianta este sa o faci pe castigatorul meciului. Intr-o partida de tenis poate fi un singur castigator, niciodata egalitate. In plus, poti gasi destule statistici ale celor doi oponenti in ultimele meciuri jucate pe respectiva suprafata sau chiar performanta acelui jucator de anul trecut. Astfel, vei sti daca are sau nu de aparat puncte. In mod normal, un jucator care stie ca are de aparat puncte intra mai motivat in teren decat adversarul sau.

Tot cu ajutorul acestor statistici poti prezice daca acea partida va fi sau nu una dezechilibrata. In sprijinul acestei teorii vine optiunea de handicap asiatic, care iti permite sa pronostichezi daca jucatorul favorit va castiga la o diferenta mai mare sau mai mica decat limita impusa.

Asadar, daca doresti sa ai sanse mari de castig te sfatuim sa mizezi pe aceste variante, care sunt cele mai profitabile pariuri pe tenis, in opinia noastra.

Daca doresti sa plasezi pariuri pe cote mai mari, insa, totodata, nu vrei sa iti asumi prea multe riscuri, te sfatuim sa pariezi ca unul dintre primii 4 (de regula) favoriti va castiga turneul. Sigur, iti va lua ceva mai mult timp pentru a analiza evolutia recenta a jucatorilor cotati cu sanse reale la castigarea turneului, cota fiind insa si ea atractiva.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Unde pariaza romanii cu resedinta in Portugalia   Desi este destul de departe de tara noastra, multi sunt romanii care traiesc in Portugalia, nu putini fiind cei care prefera pariurile sportive online ca mod de […]
  • William Hill se retrage din Romania In ultimul an de zile, multe case de pariuri, unele chiar foarte cunoscute, au anuntat ca nu vor mai accepta clienti romani noi sau chiar ca se vor retrage de tot din Romania. Astazi a […]

Comentariile sunt inchise.