Pariuri Campionatul European handbal feminin

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri Campionatul European handbal feminin

Pariuri Campionatul European handbal feminin

Maine, 4 decembrie, va incepe editia cu numarul 12 a Campionatului European de handbal feminin si a doua gazduita de Suedia.

Competitia se va incheia pe 18 decembrie, toate partidele Romaniei fiind transmise de TVR 2. Medaliata cu bronz la Campionatele Mondiale de anul trecut, este destul de greu ca Romania sa patrunda macar in semifinalele Campionatului European.

Formatia noastra a facut parte din urna a treia valorica, fiind extrasa in aceeasi grupa preliminara cu Norvegia, Rusia si Croatia. Victoria impotriva croatelor este la indemana noastra, insa tare ne este teama ca in grupa principala vom intra cu 0 puncte, fiind greu de crezut ca vom invinge Norvegia sau Rusia, desi rusoaicele sunt intr-o scadere de forma vizibila in ultimii ani. In grupa principala vom avea ca adversare, foarte probabil, Muntenegru, Ungaria si Danemarca. Avand in vedere insa ca in semifinale merg primele doua clasate, este foarte greu sa obtinem ceva daca vom veni cu 0 puncte in grupa principala.

De altfel, la pariuri Campionatul European handbal feminin Romania nu este cotata intre primele 6 favorite.

Spre exemplu, la William Hill, casa de pariuri care beneficiaza de una dintre cele mai bogate oferte pentru Campionatul European de handbal feminin, Romania are sansa a opta la obtinerea medaliei de aur, avand cota 17.0. Primele doua sanse le au Norvegia (2.62) si Rusia (3.5). In grupa preliminara Romania este cotata cu a treia sansa, avand cota 9.00.

Au aparut pariuri Campionatul European handbal feminin si pentru meciurile din prima etapa a fazei preliminare, cel putin la William Hill.

Romania o va intalni in prima runda pe Norvegia, avand cota 6.00 la victorie, fata de 1.22 a nordicelor. In cealalta partida din grupa, care se va disputa tot pe 5 decembrie, Rusia are tot cota 1.22 la victorie, fata de 6.5 a Croatiei. Printre alte pariuri Campionatul European handbal feminin pe care putem deja miza se numara diferenta de goluri, numarul total de goluri, rezultatul la pauza, totalul golurilor Norvegiei si ale Romaniei, dar si multe alte optiuni.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri CE handbal masculin 2016 Pe 15 ianuarie va debuta editia cu numarul 12 a Campionatului European, una care se va desfasura in Polonia si care se va incheia pe 31 ianuarie. Patru arene vor gazdui cele 4 grupe […]
  • Pariuri handbal feminin Danemarca vs Romania In perioada 18-20 martie va avea loc turneul pre-olimpic de handbal feminin, la care va participa si Romania. Datorita faptului ca a terminat pe locul 3 la Campionatul Mondial, […]

Comentariile sunt inchise.