Manchester VS Liverpool

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Runda a 16-a din Premier League ne prezintă un nou episod al derbyului dintre Manchester United și Liverpool. Cu o tradiție de peste un secol, cei doi titani ai istoriei Premier League se lupta pentru locul 2 în clasament, primul loc fiind ocupat de rivală din oraș a celor de la United.

manchester-utd-vs-liverpoolO victorie a Cormoranilor i-ar propulsa pe aceștia pe a două poziție secundă a clasamentului, în timp ce o victorie a Diavolilor roșii le-ar consolida acestora poziția secundă a clasamentului și ar mari distanță față de principal urmăritoare, Liverpool la 5 puncte.

În cazul unui rezultat de egalitate între cele două mari rivale coroborat cu o victorie a londonezilor de la Tottenham în față celor din Bournemouth, i-ar aduce pe cei de la Tottenham la egalitate de puncte distanță față de a două clasată, Manchester United.

Nici casele de pariuri nu dau o favorite clară în această dispută, cotele fiind aceleași cote și la pariuri online.

Cei de la Unibet spun că dacă Manchester câștigă dau o cota de 2.80 ,
iar în strânsă legătură sunt casele Fortuna, Net Bet și Winmasters cu o cota de 2,70.

Dacă avem un scor de egalitate cot ape care o au cei de la Unibet este de 3.30, si celelalte 3 case au cota de 3,35. Iar dacă învingătoare o să fie Liverpool cota dată de Unibet este de 2,75, la Fortuna găsim cota de 2.65 și celelalte 2 ,au cota de 2.70.

Formația lui Klopp vine cu un moral mai bun că urmare a calificării în sferturile de finală ale Champions League, în timp ce formația pregătită de Mourinho urmează a juca returul optimilor Champions League împotriva celor de la

Sevilla, în tur obținând doar un rezultat de egalitate , și anume 0-0..
Revenind la dispută directă între cele două mari rivale din Premier League, este de subliniat faptul că în primele 5 partide dintre acestea s-au înregistrat 4 rezultate de egalitate și o victorie a celor de la Liverpool..

Totodată, trebuie menționat faptul că ultima victorie a Cormoranilor pe terenul Diavolilor datează din anul 2014. Atunci Cormoranii s-au impus cu 3-9 , grație dublei legendarului lor căpitan, S.Gerrard și un gol reușit de actualul atacant al Barcelonei, L.Suarez.

De și ultimele patru întâlniri dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate,
fanii cormoranilor speră că favoriții lor să se impună în această partida jucată în deplasare.
Aceștia mizează pe forma excepțională în care se află tridentul ofensiv al formației antrenate de J.Klopp, Mane , Firminoși Salah.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Oferta Premier League 888sport Casa de pariuri ne surprinde cu destul de multe oferte ce vin atat din fotbal, cat si din altte sporturi. Cea mai interesanta dintre ele, in opinia noastra, este cea pe care v-o vom […]
  • Pariuri optimi Europa League 2016 Joi, 10 martie, de la ora 20:00, respectiv 22:05, se va desfasura prima mansa a optimilor Europa League. Vom avea cateva dueluri tari in aceasta faza. Unul dintre ele va avea […]

Comentariile sunt inchise.