Cum Să Pariezi Inteligent pe Turneele WTA

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariurile sportive presupun un grad de risc pe care jucătorii și-l asumă indiferent de sportul pe care îl preferă. Când este vorba de tenis este important să urmați câteva reguli simple pentru a vă mari considerabil șansele de victorie. În meciurile individuale este relativ simplu pentru că trebuie căutată valoarea în cote, nu neapărat pariurile pe favoriți. Lucrurile sunt puțin mai dificile în cazul pariurilor de tip ante-post în care încercați să intuiți numele câștigătoarei turneului.

Simona-HalepÎn ATP jucătorii sunt mai predictibili și suferă înfrângeri surprinzătoare ceva mai rar decât în WTA unde fiecare meci poate rezervă surprize. Pe RomanianOnlineCasinos.com puteți află multe lucruri interesante despre tenis, cote și case de pariuri, informații care sunt utile pariorilor. Ca și regulă generală, atunci când pariați pe câștigătoarea unui turneu feminin, concentrați-vă pe jucătoarele care joacă un tenis procentaj.

Exceptând-o pe Serena Williams care este cu siguranță excepția care confirmă regulă, jucătoarele de forță trebuie evitate. Un serviciu puternic este evident util mai ales pe suprafața rapidă însă nu trebuie să ne amăgim acordându-i prea multă importantă. Jucătoare precum Karolina Pliskova, Sabine Lisiki sau Cămilă Giorgi au un prim serviciu devastator. Problema e că atunci când primul serviciu le trădează, întregul joc este compromis; într-un turneu sunt multe meciuri în care acest lucru se poate întâmpla.

Motive de bucurie pentru fanii Simonei Halep

Jucătoarea din România a pierdut multe finale inclusiv de Mare Slam, însă din cauza psihicului nu foarte solid la acel moment. Jocul ei însă o face foarte potrivită pentru acest tip de pariuri pentru că nu greșește mult, are condiție fizică bună și joacă fiecare meci la un nivel intens. Oboseala și efectele sale reprezintă în acest caz cea mai mare problemă, însă și adversarele ei sunt la fel de obosite. O jucătoare care ține mingea în teren mult timp are mai mari șanse să învingă în meciurile lungi unde fiecare punct contează.

Jucătoarele care lovesc cu mult top spin au de asemenea un procentaj mai bun în turnee și un avantaj major atunci când joacă pe zgură. Jocul în forță nu se potrivește atât de bine aici și din nou jucătoarele de travaliu au o șansa mai bună. În concluzie, cei care pariază pe tenis în general și turnee în special trebuie să se concentreze pe jucătoarele de anduranță. Nu în ultimul rând, un psihic puternic este esențial pentru a profita de fiecare șansă și de a reveni în meci atunci când lucrurile nu merg conform planului.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Care sunt cele mai profitabile pariuri pe tenis? Vremurile in care fotbalul era de departe cel mai pariat sport au apus si asta in special datorita descoperirii pariurilor online de catre tot mai multi jucatori. Sigur, si acum […]
  • Pariuri Australian Open 2016 Editia cu numarul 104 a turneului de Grand Slam de la Australian Open isi va avea startul luni dimineata, o buna parte din meciuri fiind transmise de Eurosport. Vom incepe cu […]

Comentariile sunt inchise.