Pariu ambele echipe sa inscrie.

Pariuri ambele echipe sa inscrie

O varianta adoptata de tot mai multe case de pariuri ne propune sa alegem daca ambele combatante ale unui meci de fotbal vor inscrie. Aceasta poate fi o alternativa a optiunii peste/sub 2.5 goluri.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

De exemplu, daca nu sunteti siguri pe faptul ca se vor marca minim 3 goluri, insa inclinati spre faptul ca partida va fi una echilibrata, care se va incheia la egalitate, cea mai buna optiune este aceea ca ambele echipe sa inscrie. In schimb, daca sunteti de parere ca una dintre echipe este net inferioara sau daca pur si simplu nu ati vedea o partida cu mai mult de un gol, puteti opta ca una dintre echipe sa nu inscrie.

La varianta de pariuri ambele echipe sa inscrie conteaza foarte mult statistica ultimelor meciuri disputate.

Astfel, in cazul echipei care joaca pe teren propriu, va recomandam sa studiati ultimele 3-5 rezultate ale acelei formatii din acea competitie de pe propria arena. In ceea ce priveste echipa ce va juca in deplasare, va sfatuim sa faceti acelasi lucru, doar ca de data asta luati in considerare partidele disputate pe teren strain.

Un alt factor important pentru a miza la pariuri ambele echipe sa inscrie consta in conditiile meteo si, mai ales, starea gazonului.

Stim, este mai greu de aflat inainte de disputarea jocului astfel de informatii, care pot fi insa decisive. Nu disperati insa, la majoritatea caselor de pariuri gasiti aceasta optiune la pariuri live. In cazul in care este vorba despre un campionat pe care il urmariti constant, puteti face dumneavoastra diverse statistici, precum prestatia unei formatii in anumite conditii meteorologice. S-ar putea dovedi util acest lucru in vederea viitoarelor partide sustinute de acea echipa.

Nu in ultimul rand, sa nu uitam de situatia formatiilor in clasament si de golaverajul lor. Daca doriti o acuratete mai mare, puteti compara partidele sustinute de formatia respectiva contra formatiilor din preajma pozitiei din clasament a adversarei, asta mai ales daca este vorba despre un campionat care isi desfasoara ultimele etape.

In conditiile in care o echipa pleaca favorita clara si mai joaca si pe teren propriu, varianta de pariuri ambele echipe sa inscrie are o cota, in general, peste 2.00. Noi zicem ca aceasta optiune de pariu poate fi destul de profitabila, mai ales daca meciul/meciurile de pe bilet este/sunt bine analizat(e) in prealabil.