Pariu Canadian - exemple si explicatii.

Ce este sistemul de pariu Canadian?

Pariul de tip Canadian se mai numeste si Super Yankee. In mare parte e la fel ca si Yankee, doar ca facem toate combinatiile posibile cu 5 evenimente, fata de 4, cu cate ne jucam la Yankee. Si da, evenimentele se impart putin altfel. Evident, 4 evenimente se impart altfel decat 5. Deci, avem 26 de pariuri: 10 duble, 10 triple, 5 pariuri cu 4 meciuri si un pariu cu toate cele 5.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Diferentele dintre pariul Canadian si Yankee

Ca si la Yankee, aici e nevoie de cote mari. Spun asta pentru ca, de exemplu, daca cele 5 cote sunt sa zicem: 1.5, 1.3, 1.5, 1.2 si 1.3, daca ai picat un singur pariu cu orice cota, deja esti in pierdere. E un pariu un pic la cacealma. Diferenta intre Yankee si Canadian sau Super Yankee nu e foarte mare.

Daca nu ai nici o cota sub 1.5, atunci daca ai un singur meci gresit pe bilet, oricare ar fi el si la orice cota esti in profit. Esenta e sa ai cote peste 1.5 ca sa fii sigur ca esti pe profit la un singur meci picat. Ca sa castigi cu 2 evenimente la care rezultatul final nu coincide cu pronosticul tau deja devine complicat, pentru ca ramai cu 3 duble si o tripla. In mare ar trebui sa ai cote peste 2.5. Daca ai cote peste 2.5 nu ai de ce sa te temi si daca iti pica 2 evenimente din 5.

Concluzii la pariul Canadian

In cazul in care iti pica 3 evenimente e cel mai simplu de calculate pentru ca ramai cu o singura dubla si produsul cotelor trebuie sa fie mai mare de 26, preferabil peste 30, ca altfel nu stiu pentru ce joci. Calculul acesta devine valabil pentru situatia in care ai pariat 1 Euro per pariu, ceea ce la 26 de pariuri inseamna un total 26 de Euro. Deci daca pe un pariu Canadian iti raman doar doua cote, una de 13 si una de 2, iti iei doar banii inapoi. Ca sa iti iasa cu 3 meciuri “picate” ar fi bine sa iti ramana in picioare doua cote de minimum 5.5. Sau, in alta ordine de idei, daca pe acel pariu Canadian nu ai nici o cota sub 5.5 atunci, nu ai de ce sa te temi chiar daca iti “pica” 3 evenimente.