Pariu Goliath - exemple si explicatii.

Ce este sistemul de pariu Goliath?

Te-ai saturat sa pierzi mereu combo-uri mari pe un singur eveniment? Ei bine, casele de pariuri au un remediu pentru tine, pariul de tip Goliath.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Cum functioneaza un pariu Yankee

Ce inseamna pariul de tip Goliath? Inseamna 8 evenimente combinate in toate modurile posibile, din care rezulta un total de 247 de pariuri: 28 de pariuri a cate doua evenimente, 56 cu cate 3 evenimente, 70 de pariuri de cate 4 evenimente, 56 cate 4 evenimente, 28 de pariuri cu 6 evenimente, 8 pariuri cu 7 evenimente si un pariu cu toate cele 8.

Numarul de pariuri e destul de mare, 247. Daca joci 1 euro per pariu, atunci costul total este de 247 de euro. La multe case de pariuri, Bet365 printre ele, suma minima e de 0.5 euro. Deci acolo suma minima pe care poti sa o joci pe un pariu de tip Goliath ar fi de 123.5 euro.

Sistemul de pariu Goliath - calcule

pariu goliath

Calculele aici sunt putin mai complicate. Aici trebuie sa gandesti media cotelor. De exemplu, daca poti imperechea fiecare doua cote astfel incat suma lor sa aiba cam 3 sau 3 si ceva ai o medie de 1,5. De exemplu, o cota de 1.33 si una de 1.7 sunt aproximativ echivalentul a doua cote de 1.5. Dar in situatia asta depinde care cota iti pica. Daca media celor 8 cote este 1.5 si tu ai pierdut doua meciuri cu cota de 1.3, esti in castig. Daca ai pierdut o cota de 1.7 iarasi esti in castig si inca intr-un castig mai bun decat daca pierdeai 2 cote de 1,3.

Daca ai pierdut doua cote de 1.7 esti clar in pierdere, la fel si daca ai pierdut doua cote de 1,5. Ideea e ca daca media cotelor tale e de 1.5 poti sa pierzi 1 meci maxim doua si sa ramai inca in profit. De la doua meciuri cu pronostic gresit, deja te indrepti spre pierdere.

Tocmai de aceea ai nevoie de cote mari pentru a face profit atunci cand joci combinatii. Cu cat creste media cotelor sansele de profit sunt mai mari. De exemplu daca ridicam media cotelor doar la 1.7, deja esti in siguranta la doua meciuri pierdute. Asta totusi in anumite limite pentru ca daca joci 3 cote de 1.10 si si o cota de 6.28 ai o medie de 1.7 dar daca iti pica o cota de 1.10 si cea de 6.28 deja esti in pierdere. Pastrand proportiile, la o medie de 1.7 cu doua cote picate, esti in profit.

Ideea e destul de simpla. Cu cat media cotelor este mai mare cu atat iti permiti sa pierzi mai multe meciuri din combinatie. De altfel, tipul asta de pariu favorizeaza jocul la surprize. Daca tu pierzi la o cota mica din cauza unei surprize nu e mare lucru. Ai pierdut o cota mica si asta nu te vat rage foarte mult in jos. Daca in schimb ai pariat o cota mare si castigi pe baza unei surprize e aur curat. Ai prins o cota mare si asta te ridica enorm.

In mare, cred ca cel mai rentabil e sa joci surprize combinate cu 3-4 meciuri sigure. Sansele de castig la 5 bilete jucate inteligent folosind sistemul Goliath sunt foarte mari.