Pariuri Heinz si Super Heinz - exemple si explicatii.

Pariul de tip Heinz si cel Super Heinz sunt doua pariuri relativ similare. Diferenta dintre cele doua consta doar in numarul de evenimente jucate. Pariul de tip Heinz combina 6 evenimente, iar cel de tip Super Heinz combina 7 evenimente. In mare, se fac toate combinatiile posibile, exceptand pariurile simple. Altfel spus, pe un cupon Heinz sau Super Heinz, daca ai un singur eveniment castigator, pariul nu va returna nimic.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Diferente intre pariul Heinz si Super Heinz

Cu toate ca cele doua sunt similare, diferenta intre ele e destul de mare. In special datorita numarului de pariuri care rezulta din combinatii, si din cauza carora si suma pe care va trebui sa o joci e diferita, mai mult de dublu in cazul unui pariu Super Heinz.

In cazul pariului de tip Heinz ai 6 evenimente combinate in 57 de pariuri: 15 duble, 20 triple, 15 acumulatoare cu 4 evenimente, 6 acumulatoare cu 5 evenimente si un 1 acumulator cu toate cele 6. In cazul pariului de tip Super Heinz ai 7 evenimente combinate in 120 de pariuri: 21 duble, 35 triple, 35 acumulatori cu 4 evenimente, 21 acumulatori cu 5 evenimente, 7 acumulatori cu 6 evenimente si un accumulator cu cu toate cele 7 evenimente.

Care e mai profitabil: pariul Heinz sau Super Heinz?

pariu heinz si super heinz

Datorita faptului ca e mai costisitor, pariul de tip Super Heinz este fara doar si mai poate mai putin profitabil. Partea buna e ca daca ai sa zicem 7 pariuri toate cu cote peste 1.5 si ai pierdut pe un singur eveniment, atunci pariul va returna dublul sumei jucate. In cazul in care nu pierzi niciunul, insa, castigul e de 4 ori mai mic decat daca ai fi jucat un acumulator simplu cu aceeasi suma pe care ai jucat-o pe tot pariul Super Heinz. Daca pica doua pronosticuri, atunci esti in pierdere. Se aplica si aici regula cotelor mari. Daca joci cote mari, merita pentru ca la cotele mari riscurile sunt mai mari si o combinatie jucata inteligent iti poate garanta un castig.

In ce priveste pariul de tip Heinz, acesta e un pariu mai accesibil pentru ca te costa mai putin de jumatate cat costa un pariu super Heinz. In afara de asta diferentele nu sunt foarte mari. Daca te intinzi un pic la 2 meciuri pierdute iti trebuiesc cote mai mari la Heinz decat la Super Heinz. Ceva logic pentru ca ai mai putine meciuri. De exemplu ca sa pierzi doua meciuri la Heinz ai nevoie de cote peste 1.9 iar la Super Heinz doar peste 1.8.

Daca ne gandim la cote peste 1.8, deja parca poti gasi niste pariuri rezonabile la asemenea cote, in conditiile in caresi acest tip de pariu poate parea totusi atractiv. Singura problema e bugetul de care dispui pentru ca asemenea tipuri de pariuri costa si daca se intampla sa ai ghinionul sa pierzi 3 evenimente atunci pierderea e semnificativa.