Pariurile combinate Lucky 15, Lucky 31 si Lucky 63 - exemple si explicatii

Sistemul la cele trei tipuri de pariuri e aproximativ acelasi, in sensul in care se iau intre 4 si 6 evenimente si se combina in toate felurile posibile, aici incluzand, desigur, si pariurile single.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Lucky 15, Lucky 31, Lucky 63 explicate pe scurt

Lucky 15 e o selectie de 4 evenimente combinate in 15 pariuri: 4 simple, 6 duble, 4 triple un acumulator cu toate cele 4 meciuri.

Lucky 31 e o selectie de 5 evenimente combinate in 31 de pariuri: 5 simple, 10 duble, 10 triple, 5 acumulatori de cate 4 evenimente si un acumulator cu toate cele 5 evenimente.

Lucky 63 e o selectie de 6 evenimente combinate in 63 de pariuri: 6 simple, 15 duble, 20 triple, 15 acumulatori cu 4 evenimente, 6 acumulatori cu cate 5 evenimente si un acumulator cu toate cele 6 evenimente.

Diferentele dintre Lucky 15, Lucky 31 si Lucky 63

Acum, care-i diferenta Lucky 15, Lucky 31 si Lucky 63? In mare, cu cat ai mai multe pariuri cu atat iti poti permite sa joci cote mai mici, si sa iesi in profit chiar daca ai ratat un pronostic. Cu cat vrei sa iti permiti sa pierzi mai multe meciuri, cu atat ai nevoie de cote mai mari. De exemplu, cu Lucky 63, daca joci cote de 1.4 si pierzi un singur meci, tot esti in profit, cu Lucky 31 ai nevoie de cote mai mari de 1.5, in timp ce cu Lucky 15 trebuie sa urci la cote peste 1.6.

Dupa cum vedeti insa, acolo unde scazi cotele, trebuie sa cresti exponential sumele de bani. Pentru ca un Lucky 63, la 1 Euro per pariu, ar costa 63 Euro fata de un Lucky 15, care costa doar 15 Euro. In mare masura e vorba de o lege general valabila la pariuri. Pentru a castiga trebuie sa maresti fie miza fie cotele jucate, si ambele inseamna cresterea riscurilor. Nici nu conteaza daca aplici pentru combinatii, simple sau duble. Atunci cand maresti miza, iti poti permite sa joci cote mai mici, si invers. Cand e vorba de combinatii, conteaza numarul evenimentelor jucate pentru ca numarul lor iti va mari si cota finala. Asadar numarul evenimentelor jucate face parte tot din cota pariului. Adica daca joci mai multe evenimente, atunci poti sa joci cume mai mici dar cu cat ai mai multe creste riscul ca macar unul sa nu iasa cum ai pronosticat.

Nu exista scurtaturi, nu exista pariuri sigure in afara, cred, de surebet-uri. Dar si aici e nitel complicat, daca e sa ne gandim ca, pentru inceput, vom avea nevoie de conturi la foarte multe case de pariuri si, mai important decat acest lucru, sume impresionante de bani pentru a da un randament satisfacator.