Pariuri Sportive Par / Impar - exemple si explicatii

Pariuri numar Par-Impar de goluri

O categorie a ofertei de fotbal si nu numai este cea de pariuri numar par si impar de goluri. Desi nu pare, aceasta poate fi destul de profitabila. Sigur, pentru asta va trebuie o doza mare de noroc, dar si statistica precedentelor meciuri joaca un rol important.

Trebuie sa spunem ca o partida care se termina fara gol marcat se ia in calcul ca fiind una cu numar par de goluri. In general, aceasta optiune este aleasa pentru partidele ale caror cote la victorie sunt extrem de echilibrate sau din care ar rezulta, din statistica ultimelor scoruri, ca se vor termina la egalitate. La polul opus, pariul pe numar impar de goluri se utilizeaza cel mai frecvent in cazul in care o formatie are un mic avantaj fata de adversara.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Desigur, putem concepe diverse strategii cu ajutorul acestor pariuri numar par si impar de goluri.

De asemenea, puteti alege mai multe meciuri si sa faceti bilete cu diferite combinatii cu ajutorul tipului de pariuri numar par si impar de goluri, astfel incat sa acoperiti cat mai mult variante ca sa obtineti profit. Cota pentru numar de pariuri par si impar de goluri este in jur de 1.85 sau chiar 1.9, asadar cu doua meciuri “verzi” de acest gen pe bilet, obtineti un profit destul de mare.

Sa spunem ca au fost si castiguri rasunatoare pe acest tip de pariu, mai ales in ultimii ani. Sigur, sansa a jucat si ea un mare rol, insa nu a tinut totul numai de zeita Fortuna. Factorii statistici de care am pomenit mai sus joaca si ei un rol destul de important. Daca nu castigati din prima un astfel de bilet format din mai multe meciuri pe acest tip de pariu, nu va impacientati si continuati sa jucati. Daca doriti sa acumulati experienta in acest tip de pariu fara sa contribuiti cu o suma de bani, o puteti face in mod virtual. Cotele pe acest tip de pariu parca sunt prea tentante. Pana la urma, nu este un bilet atat de absurd, atat timp cat sansa ca un pariu sa fie castigator e de 50%. La un moment dat, norocul trebuie sa va surada.

Pentru cei care vor sa joace un singur meci pe acest tip de pariu, iar cota sa fie mai mare de 2.00, le recondam sa acceseze oferta Unibet. Acolo aveti pariuri numar par si impar de goluri nu doar la final, ci si la pauza. In general, optiunea cu numar impar are o cota mai mare de 2.00.

Va uram mult noroc in pariere!