Pariu pe cornere - exemple si explicatii.

Pariul pe cornere tutorial:

Sunt cateva tipuri de oferte, mai ales in cadrul unui eveniment fotbalistic, care sunt considerate de marea parte a pariorilor ca fiind inutile, ele tinand mai mult de noroc. Unul dintre acestea este pariul pe cornere. Noi insa nu am fi atat de drastici, fiind de parere chiar ca acest tip de pariu poate aduce profit

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Pariul pe cornere se gaseste in oferta de pariuri pre-meci sub forma de handicap asiatic si nu numai. O casa de pariuri stabileste limita cornerelor intre 9 si 11, in cazul celor mai multe meciuri. Astfel se creaza asa-numitele “limite” la handicapul asiatic, oferindu-se cote echilibrate pentru under x.5 cornere, respectiv over x.5 cornere. Daca aveti inspiratia sa mizati 3 meciuri pe un bilet in care pariul pe cornere sa fie vedeta principala, iar in final toate vor fi castigatoare, veti avea de 6 ori mai mult decat ati mizat.

Mai sunt si alte tipuri de pariuri, cum ar fi: total cornere la pauza, Sub X cornere/Exact X cornere/Peste X cornere, acordarea unui avantaj echipei care va avea cele mai multe cornere in opinia bookmakerilor, primul/ultimul corner in meci, numar par/impar de cornere, numar cornere echipa, numar cornere in primele 10 minute si chiar multicornerele (se inmultesc cornerele din prima repriza cu cele din a doua, punandu-vi-se la dispozitie doua variante: under X.5 si over X.5). Aceste tipuri de pariuri sunt insa mai putin intalnite in oferta pre-match si mai mult in cea live

Cum puteti castiga la pariul pe cornere?

Spre deosebire de alte tipuri de pariuri, acesta se bazeaza mai putin pe statistica. Sigur, in cazul in care joaca o echipa ofensiva si se mai intampla sa fie si pe propriul teren, impotriva uneia care a venit ca sa se apere, deja banuim care dintre echipe va avea mai multe cornere. Un alt factor important este starea gazonului. Un teren greoi, favorizeaza, de obicei, acordarea a cat mai putine cornere. Nu este insa o regula. Odata cu urmarirea atenta a partidei, puteti anticipa numarul total de cornere sau cine le va avea pe cele mai multe. Asta mai ales in conditiile in care o echipa joaca in inferioritate numerica.

Revenind la pariurile inainte de inceperea meciului, puteti stabili numarul de cornere care se vor acorda printr-o modalitate simpla. Noi am testat-o in urma cu mult timp, fiind un real succes. Pariul nostru preferat era acela ca se va acorda sub limita de cornere, iar partidele le alegeam printr-o modalitate, poate, curioasa. Pur si simplu, ne uitam la clasament si mizam pe cele in care jucau formatii din a doua jumatate a lui.

Speram ca v-am convins sa acordati mai multa atentie pariului pe cornere. Cu siguranta exista si pariori care au facut o adevarata pasiune din acest tip de pariu si care au un profit considerabil.