Pariuri primul si ultimul marcator - explicatii

Pariuri primul marcator si ultimul marcator

O varianta de pariu pe care nu o abordeaza prea multi gasim in oferta Unibet la pariuri primul marcator si ultimul marcator la fotbal. Mai toate meciurile au aceasta optiune. Este adevarat, riscul asumat este unul maricel, dar si cota este pe masura.

Daca doriti sa pariati pe o asemenea varianta, trebuie sa consultati foarte bine statisticile, dar, de asemenea si/sau sa cautati o echipa la care unul dintre jucatori se afla intr-o forma de moment mai buna. Faptul ca un fotbalist este golgheter detasat al echipei nu inseamna neaparat ca el va marca primul sau ultimul, chiar daca are in fata o defensiva slaba.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Statistica detaliata are un rol foarte important. Prin asta intelegem faptul ca ar trebui sa ne uitam la precedentele meciuri pe teren propriu sau din deplasare, in functie de locatia in care joaca jucatorul echipei respective. Conteaza cu precadere aici acele partide in care jucatorul respectiv a marcat primul/ultimul, insa nu din penalty. Sigur, este bine sa ne uitam si la ultimele intalniri directe, sa vedem daca jucatorul respectiv a mai marcat impotriva echipei pe care o va intalni. Acest aspect conteaza insa mai putin.

Aproape intotdeauna, cotele cele mai mici la pariuri primul marcator si ultimul marcator le au atacantii.

Cota pe jucatorul vazut favorit sa marcheze in acel meci este undeva in jur de 3.00-4.00, atat la primul cat si la ultimul marcator. Jucatori cum ar fi Messi, Ibrahimovic sau Cristiano Ronaldo pot avea si cote mai mici.

Sigur, este destul de greu de anticipat primul sau ultimul marcator la un meci.

Daca va simtiti insa extrem de inspirat, puteti miza pe aceasta varianta pentru doua meciuri. Cota totala ar fi in jurul valorii de 20.0. Probabil nu veti reusi din prima sa nimeriti primul sau ultimul marcator a doua meciuri, insa, daca dispuneti de multe cunostinte si statistici pe masura, nu va dura mult pana sa va iasa un astfel de bilet.

Trebuie sa va informam si asupra faptului ca Unibet are o promotie in care se returneaza miza pariurilor plasate in Premier League sau in Champions League daca se marcheaza in prelungiri.