Pariuri cu returnari de miza

Pariuri Draw no Bet

Fata de celelalte pariuri, unde avem doar doua variante la sfarsitul unui meci, acesta fiind ori pierdut, ori castigator, la acest tip de pariuri cu returnari de miza avem 3 variante. Sigur, aici ni se va acorda o cota mai mica decat la acelasi pariu cu doua variante. Pe de alta parte, riscul de a pierde scade de la 50% la 33.3%.

Dar sa aflam care sunt aceste pariuri cu returnari de miza.

Cel mai cunoscut este pariul Draw No Bet. Dupa cum ii spune si numele, daca la finalul a 90 minute de joc, in cazul fotbalului, partida se termina la egalitate, miza se returneaza.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

O alta situatie in care miza mai poate fi returnata este in cazul numarului total de goluri (puncte) ajustabil. Atunci cand mizati pe varianta “peste X.0 goluri” inseamna ca daca partida se termina cu acel numar de goluri miza va e returnata. In schimb, daca mizati pe varianta “peste X.5 goluri”, iar meciul se incheie cu acea cifra indicata inainte de zecimala, pariul este pierdut.

In cazul handicapurilor asiatice ajustabile, miza este returnata daca echipa selectata va castiga/va pierde la acel numar de goluri. Numarul trebuie sa fie in formatul X.0 goluri. De exemplu, sa luam partida dintre Real Madrid si Celta Vigo. Daca mizam pe Real Madrid (-2.0), iar “galacticii” vor invinge la doua goluri diferenta, miza se va returna. Aceeasi situatie se va intampla si daca am mizat Celta Vigo (+2).

Total si handicap cornere/cartonase – mecanismul este acelasi ca in exemplul de mai sus.

La unele case de pariuri mai intalnim tipul de pariu “in care repriza se marcheaza mai multe goluri, fara insa a fi si cea de-a treia optiune: egalul. Astfel, daca se marcheaza un numar egal de goluri in acest caz, miza va fi returnata.

Trebuie spus ca mai exista pariuri cu returnari de miza partiale. Acestea se intalnesc doar in cazul fotbalului, gasindu-se in acelasi loc cu returnarile totale de miza si au ca si caracteristica numarul 25 sau 75 ca zecimala. Exemplu: peste 1.25 goluri; Echipa X castiga la 2.25 goluri etc. Un articol mai detaliat despre acest tip de pariu gasiti pe blog.

n opinia noastra, aceste pariuri cu returnari de miza sunt mai avantajoase decat cele cu doar doua variante. Asta mai ales atunci cand alcatuiti un bilet format din mai multe astfel de optiuni.