Pariuri Scor Corect - explicatii

Pariuri tip Scor Corect

Unele dintre cele mai tentante tipuri de pariuri, care se gasesc in oferta oricarui meci de fotbal important, sunt pariuri scor corect. Sigur, cota pentru acest tip este una ridicata, direct proportionala cu riscul. Asta in ceea ce priveste rezultatul final. Daca ne propunem sa mizam pe scorul corect de la pauza unui meci de fotbal, vom avea mai multe sanse de castig.

Pentru a miza pe pariuri scor corect, puteti merge pe mana norocului sau puteti tine cont de anumiti factori, cum ar fi: starea terenului, forma echipelor, gradul de oboseala al echipei, ultimele rezultate impotriva formatiilor din aceeasi zona de clasament cu cea a adversarei si chiar si recentele intalniri directe. Asadar, sunt o multitudine de factori care trebuie luati in considerare.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Pariuri scor corect putem alege insa si in functie de cotele acordate la victorie.

De exemplu, pentru formatii care joaca pe teren propriu si au o cota in jur de 1.25, diferenta ar putea fi de doua goluri, iar cele care au aceasta cota in deplasare pot invinge la un gol. In cazul cotei de 1.5 pentru gazde, puteti miza pe faptul ca aceasta castiga la un gol diferenta, o remiza putand fi si ea destul de probabila in cazul in care oaspetii au aceasta cota. In fine, puteti gasi o gramada de strategii legate de acest tip de pariu.

Una dintre ele ar fi sa mizati pe acelasi scor in mai multe meciuri, care sa se dispute, de preferinta, la ore diferite. In acest fel, puteti controla mai usor miza pe care doriti sa o plasati, una care depinde de validarea pariului anterior. Multa lume adopta aceasta strategie, unii dintre utilizatori reusind chiar sa obtina un profit destul de mare.

In ceea ce priveste scorul corect la pauza, lucrurile sunt mai usoare, cel putin la prima vedere. Aici va recomandam sa puneti accent pe calitatea jocului celor doua echipe, dar in egala masura si pe calitatea gazonului. Sunt partide in care ploaia isi face simtita prezenta inca din prima repriza, in acest caz fiind la mare cautare un pariu pe scorul de 0-0. Nu este o regula insa, acest aspect depinzand, in mare masura, de nivelul echipelor, dar si de cel al campionatului.

Nu putem spune ca pariuri scor corect sunt la mare cautare, insa ele pot fi profitabile, daca adoptam o strategie bine definita. Sigur, ca in orice pariu, norocul are si el partea lui de “vina”.