Pariu Yankee - exemple si explicatii.

Ce este tipul de pariu Yankee si cand da randament?

In lumea jocurilor de noroc exista o sumedenie de tipuri de pariuri, despre care am vorbit mai mult sau mai putin si cu alte ocazii. Pariorii de ocazie, insa, sunt obisnuiti in marea lor majoritate cu pariurile pe castigatorul unui eveniment sportiv (sau non-sportiv) si, rareori, pe acele pariuri in care trebuie sa stabileasca numarul total de goluri (sau puncte, respectiv game-uri, daca e sa facem referire la sportul alb) intr-un meci. Exista, de asemenea, semne mari de intrebare si asupra pariului LAY, folosit in cadrul caselor de pariuri tip exchange. Un pariu Yankee sau, mai bine spus, un sistem de pariu Yankee poate reprezenta o enigma si pentru pariorii mai vechi in bransa.

Sa castigi un pariu Yankee fara sa intelegi, inainte de toate, sistemul in sine poate fi extrem de dificil. Nu pariati, asadar, pana nu stapaniti foarte bine elementele care compun un pariu Yankee. Si spunem acest lucru pentru ca, asa cum subliniam si mai sus, un pariu Yankee este compus din mai multe pariuri multiple.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Cum functioneaza un pariu Yankee

pariu yankee

In momentul in care ati plasat un astfel de pariu veti sti inca din start ca, de fapt, ati mizat pe un intreg sistem de pariuri. Castigarea unui astfel de pariu nu este tocmai la indemana oricui, aviz celor aflati la inceput de drum!

Un pariu Yankee este format din patru selectii si, fiind un sistem de pariuri complet, inseamna in mod automat ca vor fi incluse toate combinatiile posibile ale celor patru selectii.

Cu alte cuvinte, dintr-un total de 4 selectii se pot realiza cu usurinta 6 pariuri duble (cu cate doua pronosticuri per bilet), 4 pariuri de cate 3 evenimente fiecare si un acumulator de 4 evenimente. Este, de asemenea, bine de stiut ca selectiile single nu sunt incluse intr-un pariu Yankee.

La un calcul matematic elementar descoperim ca este vorba despre nici mai mult nici mai putin de 11 pariuri. Cu o miza unitara de 1 EURO, plasarea unui astfel de pariu necesita o miza totala de 11 EURO.

Din nou, daca alegeti sa plasati un pariu Yankee, in fapt plasati 11 pariuri distincte. Pariurile individuale constau in 11 bilete combo, dupa cum urmeaza: 6 cu cate 2 meciuri, 4 cu cate 3 meciuri si, respectiv, un bilet combo format din 4 meciuri.

La ce sa fim atenti la un pariu Yankee

Ca in cazul oricarui pariu cumulativ, acest stil de pariere necesita multa atentie din partea pariorului, care trebuie sa se ocupe simultan de mai multe lucruri. Pentru a incasa catusi de putin, sau mai bine spus pentru a mai reduce din pierderi, cel putin doua selectii trebuie sa fie castigatoare. Tinand cont de volatilitatea acestui sistem de pariuri, nu e recomandat sa il folositi decat in momentul cand sunteti absolut convinsi ca il stapaniti.

Sitemul Pariu Yankee este folosit de cele mai multe ori in cadrul curselor de cai prezente in oferta casei de pariuri sportive online Unibet. Acesta este privit de catre specialisti ca un mod eficient de a preveni transformarea jucatorului intr-un parior impulsiv. In final, le recomandam tuturor cititorilor nostri sa foloseasca in cadrul pariului Yankee cote consistente, de cel putin, pentru a mai amortiza din pierderi in momentul in care doar doua din selectii se dovedesc a fi castigatoare.