Pariuri cartonase galbene - exemple si explicatii.

Caronase galbene la pariuri sportive

Pariuri cartonase galbene

Un tip de pariu care se poate dovedi destul de profitabil este pariul pe cartonase galbene. In ultima vreme, tot mai multe case de pariuri beneficiaza de aceasta optiune.

Unibet este cea mai ofertanta casa cand vine vorba despre pariul pe cartonase galbene. Aici gasim diferite optiune de pariere, cum ar fi under/over X cartonase galbene, par/impar cartonase galbene, intervalul primului cartonas galben etc.

Casele de pariuri ofera acest tip de pariu, in general, pentru campionatele mari. Conteaza foarte mult statistica daca doriti sa jucati acest tip de pariu. Pentru a alege pariul pe cartonase galbene potrivit, este recomandat sa analizati cu atentie istoricul celor doua formatii care se intalnesc, dar si palmaresul arbitrului din acest punct de vedere.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Un alt factor care se poate dovedi extrem de important in alegerea numarului de cartonase galbene este pozitia in clasament a celor doua formatii, dar si importanta partidei si momentul in care ea are loc. De exemplu, una este sa se confrunte locul secund cu locul 18 in etapa a opta si alta este sa o faca in runda 32.

Pariul pe cartonase galbene cel mai intalnit, dar si mai preferat este under/over X.5. De mentionat ca majoritatea caselor de pariuri socoteste doua cartonase galbene pentru cartonasul rosu indirect, cum e si normal de altfel, in vreme ce cartonasul rosu vazut direct nu se ia in considerare la numaratoare. Sigur, regula se gaseste cu greu, casele de pariuri incercand uneori sa triseze din acest punct de vedere si sa puna la socoteala si cartonasul rosu luat direct. Asta se intampla insa rar.

De regula, puteti miza la o partida pe pariul pe cartonase galbene under X.5 atunci cand cele doua echipe se afla la mijlocul clasamentului si/sau arbitrul partidei arata ingaduinta in acordarea cartonaselor. Daca este vorba insa despre un derby, de orice fel ar fi el, sansele de a vedea multe cartonase galbene cresc. Asta mai ales in partidele din Estul Europei, dar si la cele din America de Sud.

Din pacate insa, sunt putine meciurile din aceasta zona a Europei pentru care un bookmaker are oferte.

Revenind la Unibet, sa punctam ca aceasta nu pune la dispozitie doar cote sub 2.00, ci si cote mai mari. De exemplu, aceasta casa de pariuri ofera posibilitatea de a miza pe faptul ca o echipa primeste cartonas galben intr-un interval de un sfert de ora. De asemenea, o optiune inedita de pariu este aceea de a oferi o cota pe numarul de cartonase galbene si cel de goluri sau numarul de cartonase galbene si cel de cornere.

Avand in vedere multitudinea de pariuri pe cartonase galbene oferita de Unibet, se pot crea diverse strategii. Trebuie doar sa dispuneti de bani si de idei.