Pariuri pe seturi - exemple si explicatii.

Pariuri pe seturi la tenis

Pariurile pe seturi la Unibet sunt ceea ce la alte case de pariuri este trecut ca fiind scor corect (la seturi). Adica trebuie sa pariezi numarul de seturi pe care le va castiga fiecare din cei doi jucatori care vor juca in meciul respective. De exemplu Serena Williams – Ana Ivanovic 2 – 0 inseamna ca tu crezi ca Serena va castiga 2 seturi si Ana Ivanovic nici unul.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Moduri in care puteti plasa pariuri pe seturi

Pariuri pe seturi

Tipul asta de pariu poate fi folosit in mai multe feluri. Primul lucru care imi vine in minte acum sunt meciurile usor dezechilibrate, nu atat de dezechilibrate ca si cele la care pui handicap, undeva la cote sub 1.25, poti sa pariezi scor corect pentru a ridica putin cota, ca sa ai o cota pariabila. Sau poti sa faci asta cu jucatori care nu isi pierd serviciul, desi specia lor e cam pe cale de disparitie.

Cel mai simplu insa e sa cauti stasticile intre jucatorii care ori de cate ori au jucat unul impotriva altuia, unul din ei a castigat intotdeauna si celalalt nu a castigat niciodata vreun set. Pentru asta exista site-urile oficiale ATP si WTA care ofera statistica “Head to Head” (cap la cap) pentru oricare doi jucatori doriti. Acolo puteti sa vedeti ce s-a intamplat in toate meciurile dintre doi jucatori. Stiu ca sunt si alte site-uri, dar nu le recomand.

Evident ca treaba asta depinde si de forma jucatorilor. Cred ca tot un tip de pariuri pe seturi este considerat si pariul pe primul set. Si acum Rafa la forma in care se afla incepe meciurile foarte prost. A pierdut primul set in finala de la Madrid cu Nishikori, a pierdut primul set impotriva lui Youzhny la Roma, a pierdut primul set impotriva lui Murray. Deci merita pariat primul set impotriva lui Nadal. Cotele sunt frumoase. Daca vreti scor corect merita pariat 2-1 Rafa, si acolo cotele sunt la fel de interesante.

Pariuri pe seturi in cadrul turneelor de Grand Slam

Situatia e ceva mai complicata la turneele de Grand Slam, unde, la baieti, se joaca 3 seturi din 5. Adica sa castige cine reuseste sa isi adjudece primul 3 seturi. Aici lucrurile se schimba de la turneu la turneu. De exemplu la Wimbledon over 3.5 la seturi e un pariu destul de sigur, mai ales daca si meciurile sunt destul de echilibrate. La Wimbledon cele mai multe meciuri se termina in 4 sau 5 seturi. In ce priveste scorul la seturi la cele mai multe meciuri se poate juca un 3-1.

La alte turnee de Grand Slam, cum e Australian Open, se pot cauta meciurile mai dezechilibrate pentru un scor de 3-0. La turneele de Grand Slam pe hard lucrurile se pot schimba de la un an la altul pentru ca se pot face modificari la suprafata de joc. Acolo nimic nu e sigur. In plus de obicei hard-ul e o suprafata echilibrata pe care lucrurile sunt impartite in mod destul de echilibrat. Greu de spus ca predomina meciurile care se termina intr-un anumit numar de seturi.

Pe zgura de la Roland Garros lucrurile sunt impartite. In primul tur predomina meciurile care se termina in 3 seturi. Daca meciul are un favorit, de obicei acel favorit va castiga in 3 seturi. Trebuie sa fie un meci destul de dezechilibrat sau sa aiba un favorit o zi proasta pentru ca meciul sa se prelungeasca. In turul 3 cred ca se intampla cele mai multe meciuri de peste seturi. Acolo in general e recomandat sa se parieze over 3.5. Cel putin anul trecut lucrurile au stat exact asa.

La fete cam la orice turneu predomina meciurile terminate in 2 seturi. Adica din 64 de meciuri din primul tur la Roland Garros doar 19 s-au terminat in 3 seturi. Celelalte s-au terminat in minimum de seturi. La Wimbledon in primul tur au fost 18 meciuri din 64 in primul tur. Dar la fete nu e foarte avantajos sa pariezi ca se vor juca doar doua seturi in meci pentru ca si cotele pentru 2 seturi sunt destul de mici.