Pariu sansa dubla - exemple si explicatii.

Pariul sansa dubla tutorial:

Pariuri sansa dubla sunt folosite, in general, de pariori in cazul in care cotele formatiilor sunt destul de echilibrate sau daca se doreste a miza pe formatia care are cea de-a doua sansa. Practic, alegand pariuri sansa dubla, acoperiti doua dintre cele 3 rezultate.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Exemplu pariu sansa dubla:

Sa luam un meci din Premier League: Aston Villa – Manchester City. Evident, oaspetii pornesc favoriti, avand o cota de 1.5, insa sa spunem ca in ultimul timp evolutia “cetatenilor” nu a convins, in vreme ce parcursul recent al Aston Villei este unul destul de bun. De asemenea, in exemplul teoretic oferit de noi, se poate ca Aston Villa sa se descurce destul de bine pe teren propriu, in vreme ce Manachester City sa aiba probleme in deplasare in acest gen de meci. In cazul acestui pariu, pentru ca el sa fie castigator, trebuie ca gazdele sa nu piarda.

Sigur, pariuri sansa dubla pot fi plasate si pe echipa care e considerata favorita la castigarea jocului. Cota este mica, insa puteti avea un castig considerabil daca se alcatuieste un bilet format din 6-7 meciuri de acest gen.

Exista si avantaje, dar si dezavantaje in cazul tipului de pariuri sansa dubla:

Cel mai important avantaj este ca aceste pariuri acopera doua rezultate finale dintre cele 3 posibile. Acest tip de pariu se considera ca fiind unul “normal”, spre deosebire de pariurile de tip “Draw no bet”. Astfel veti castiga aceeasi suma, fie ca echipa pe care ati mizat va castiga, fie ca partida se incheie la egalitate. Acesta ar fi un alt avantaj.

Sigur, in cazul in care formatia pe care ati ales-o castiga, va fi o oarecare frustrare deoarece va ganditi ca era mai bine sa riscati mai mult si sa puneti rezultatul solist. Credeti-ne, cunoastem sentimentul. Asadar, dezavantajul il reprezinta faptul ca sunt prea scazute cotele.

Insa cum ajung bookmakerii sa stabileasca acele cote pentru pariuri sansa dubla?

Pentru simplificarea calculelor, sa spunem ca gazdele unei partide au cota 2.00, pentru egal cota fiind 3.00, oaspetii fiind cotati cu 4.00. Modalitatea de calcul nu este una complicata, astfel: 1/ (1/P1 + 1/P2), unde P1 si P2 sunt cotele pentru cele doua posibilitati ( 1 si X sau X si 2)

Pentru pariul de tip 1X am avea 1/(1/2+1/3) = 1/0.8 = 1.25

Pentru pariul de tip X2 am avea 1/(1/3+1/4) = 1/0.58 = 1.72