Pariuri Timecast exemple si explicatii.

Pariuri timecast, profitabile sau nu?

Un pariu timecast inseamna sa pariezi care echipa va inscrie prima si in ce perioada se va intampla acest lucru. Mai precis, intervalul orar in care se va inscrie.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Exemple practice de pariuri timecast

pariuri  timecast

Vom lua drept exemplu meciul din acest sezon a Ligii a-II a Rusa in cadrul acesteia se poate paria ca va marca Lokomotiv Moskova II primul gol in primele 30 de minute (cota 1,94), minutul 30 inclusiv sau, dimpotriva, ca va marca primul gol dar dupa minutul 31. Atentie aici pentru ca primul gol pana in minutul 29:59 inclusiv nu inseamna pana in minutul 30 si 59 de secunde. Si “dupa minutul 30” incepe din minutul 30 fix.
Si dupa cum observati cotele la pariuri timecast cresc odata cu trecerea timpului adica probabiliatea de a se inscrie un gol este mai mica.

pariuri  rimecast

Luand exemplu campionatul Spaniei In afara de ultimele 3 meciuri, o echipa ca Real Madrid a marcat foarte des in primele 30 de minute. Cu alte cuvinte, putem spune ca daca ar fi de pariat ca Real Madrid marcheaza primul gol, si ca acest eveniment se intampla in primele 30 de minute. Sansele sunt destul de mari ca lucrurile sa decurga in acest mod.

Din punct de vedere statistic, in 7 din ultimele 12 meciuri jucate de Real Madrid "albii" au respectat tiparul descris anterior. Deci, per total putem spune ca ar fi fost profit acolo. Desigur, totul raportat la cota care ni se ofera din partea unui bookmaker sau a altuia. In mare, e vorba despre nimic altceva decat a casca bine ochii la statistica pentru a anticipa diverse tipare

De asemenea la o echipa care face acest lucru cu o frecventa atat de mare, in cazul in care ati pierdut jucati aceeasi chestie din nou dubland suma jucata, astfel incat sa scoateti si pierderea de data trecuta si sa ramana si un mic profit. Asta e o idee inspirata din metoda Martingale, usor personalizata. In functie de experienta fiecaruia, pariurile, respectiv mizele, pot fi modelate pe parcurs pentru a inregistra profit. Statisticile sunt la indemana tuturor celor care dispun de un cont la o casa de pariuri respectabila, cum ar fi Unibet.

Concluzia pentru pariurile timecast

Acum, asa cum se intampla de cele mai multe ori cand intervin in discutie tipurile de pariuri existente, o sa se intrebe lumea daca astfel de pariuri merita folosite sau nu ca o arma impotriva traderilor. Daca ne uitam putin la statistici si suntem la curent cu tot ceea ce se intampla intr-un campionat, Liga 1 spre exempu, raspunsul este fara dar si poate unul singur: MERITA!

De ce? Pentru ca, in mai toate ligile din lume, sunt echipe care au un obicei de a marca devreme in meci. Echipe care nu cunosc sau nu doresc sa isi insuseze notiunea de joc de tatonare. O astfel de echipa in Anglia care trece peste clasicul joc de tatonare este Manchester City. In 3 din primele 6 meciuri, ei au marcat primii in meci si, pe deasupra, in primele 30 de minute ale respectivelor confruntari. O alta echipa care marcheaza des prima in meci, si o face devreme, este Liverpool. "Cormoranii" au avut in sezonul 2013/2014 cea mai buna ofensiva din Premier League, insa acest lucru nu a fost suficient pentru a lua si marele pot. In Germania o avem pe Borussia Dortmund condusa de Jurgen Klopp. Si uite asa se aduna cateva echipe care fac ca acest tip de pariuri timecast sa fie profitabil.