Pariuri Trixie - exemple si explicatii.

Sistemul de pariuri trixie disecat

Trixie un pariu de tip sistem sau combinatie pe care se joaca 3 evenimente. De acolo vine si numele de TRIxie, de la 3, numarul evenimentelor care se joaca. In urma combinarii celor 3 pariuri intr-un sistem Trixie rezulta 4 pariuri din care, in cazul in care unul din evenimentele jucate nu va avea rezultatul pariat, va ramane un singur pariu castigator.

Pariuri trixie

Deci, un sistem pariuri Trixie inseamna 3 evenimente pe care pariem sau 3 meciuri. Le vom nota cu litere A, B, C. Cele trei meciuri sunt combinate in 4 pariuri, 3 duble si o tripla. Cele trei duble sunt AB, AC si BC. Tripla e evident ABC. Suma jucata se imparte egal la cele 4 pariuri. Daca, de exemplu, jucam 20 de euro vom avea 5 euro pe fiecare pariu.

Asadar in situatia in care la evenimentul A rezultatul nu a fost cel pariat, toate pariurile care contin evenimentul A vor fi pierdute. AB - pierdut, AC - pierdut, ABC - pierdut si ne ramane pariul BC - castigator.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

Cand merita sa joci pariuri Trixie si cand nu merita sa joci Trixie

Cel mai bine e sa joci pariuri Trixie cand joci cote mai mari de 2. Pentru ca in aceasta situatie nu poti pierde. De exemplu, sa zicem ca am jucat un sistem Trixie cu 20 eur si un eveniment nu a avut rezultatul pariat. In acest caz ne ramane un singur pariu castigator pe care daca ele doua meciuri au cota 2, vom avea o cota combinata de 4. Iar 4 inmultit cu 5 euro, suma jucata care revine fiecarui pariu din sistem, rezulta un castig de 20 de Euro, care, practic, acopera toata suma jucata pe tot sistemul.

Daca media cotelor pe un sistem Trixie e mai mica de 1,5, deja in situatia in care un singur eveniment nu va avea rezultatul scontat, se pierde mai mult de jumatate din suma jucata. Partea buna e ca nu se pierde TOATA suma. Iar in cazul in care toate pariurile de pe bilet sunt castigatoare suma castigate e mai mica decat daca am fi jucat suma totala de pe sistem pe o tripla.

Exemplu: Jucam 20 de euro pe un Trixie unde toate cotele sunt 1.7. Cota fiecarei duble va fi de 2.89 iar cota triplei va fi de 4.91. Avem la fiecare dubla 2.89 x 5 euro care ne da un castig de 14.45 euro per dubla. Pe un bilet Trixie sunt 3 duble ceea ce inseamna 43.35 euro. Iar la tripla avem 4.91 x 5 euro care ne da 24.55 euro. Suma totala pe care o putem castiga e data de rezultatul triplelor, 43.35 euro plus 24.55 euro, adica 67.9 euro. Acum daca inmultim toata suma jucata pe Trixie, adica 20 de euro cu cota triplei, 4.91, rezulta un castig de 98.2 euro.

Concluzii la sistemul pariuri trixie

Daca ai cote mari merita jucat pariuri Trixie pentru ca la un singur eveniment necastigator nu pierzi nimic, iti iei toti banii inapoi. Daca obiectivul principal e sa nu pierzi toti banii merita sa joci si cote mai mici pentru ca in situatia in care un singur eveniment e perdant iti recuperezi totusi o parte din suma.

Dar trebuie sa fiti constienti ca in situatia in care toate cele 3 pariuri de pe sistem sunt castigatoare, castigul final e mai mic decat pe o tripal simpla. Totul tine de ce iti doresti. Unii vor sa nu piarda altii vor sa castige. Unde sunt riscuri mai mari, logic, sunt si castiguri mai mari. Unde sunt riscuri mai mici scad si castigurile. Iar cum pierderea pe un singur eveniment este una prea putin convenabila pentru parior, va recomandam sa pariati fie solo, fie intr-un cu totul alt sistem, daca apelati la cote de pana in 2.00