Transfer bancar pentru pariuri sportive online

Incepind cu Iunie 2007, casele de pariuri recomandate va pun la dispozitie o metoda si mai simpla de transfer de bani pentru pariuri sportive - prin simplul transfer bancar.

Accesati sectiunea de Casierie si apoi sectiunea Transfer Bancar . Aici trebuie sa introduceti intai suma pe care vreti sa o transferati si, daca aveti un cod de bonus si pe acesta. Daca este primul depozit si v-ati inscris de pe pagina aceasta, primiti automat bonusul promis.

Nu uitati ! Transferul bancar va fi procesat doar dacă fondurile sunt primite dintr-un cont bancar înregistrat pe numele titularului contului, altminteri acesta va fi respins.
Contul dumneavoastră va fi creditat imediat ce fondurile sunt primite de la banca dumneavoastră; acest proces poate dura până la două zile lucrătoare.

In pagina urmatoare veti afla detaliile unui cont din Romania( Nume titular cont, numar cont, cont in format IBAN, suma, Numar referinta) unde trebuie sa trimiteti banii, impreuna cu un numar de referinta al depozitului. Este extrem de important să introduceţi Numărul de Referinţă de mai sus, pentru efectuarea transferului bancar, şi nu un număr de referinţă al unui depozit efectuat anterior. Dacă veţi utiliza un număr de referinţă pe care l-aţi folosit la un depozit anterior, acest lucru va provoca întârzierea banilor în contul dvs.

Apoi nu ramane decat sa folositi datele primite pentru a completa un Ordin de Plata clasic cu suma anuntata. Puteti folosi si un sistem de Internet Banking, daca aveti abonament la un asemenea serviciu la banca dvs, sau Multimatul de la ING bank. Nu uitati sa puneti numarul de referinta in detaliile Ordinului de Plata.

Plata se face doar in RON. Suma minima de depozit este de 10 USD sau 7 EUR (echivalent in RON).

Dupa ce banii au ajuns in cont - poti incepe sa pariezi ! BAFTA !

Pasul urmator : Cum primesc banii cistigati !

Vezi si: