Bonusuri oferite de Unibet

Important : Casa de pariuri online Unibet ofera un bonus extrem de avantajos pentru clientii aflati la inceput, si anume un bonus gratuit de 150 RON din valoarea primului depozit.

Bonusul este unul exclusiv pentru jucatorii romani, iar pentru a-l primi, imediat dupa efectuarea depozitului, trebuie sa trimiteti un mail cu titlul '' Bonus'' la adresa info-ro@unibet.com, bonusul urmand a fi creditat in contul dumneavoastra in termen de maxim 48 de ore dupa trimiterea acestui mail.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Important : Trebuie de asemenea sa stiti ca bonusul se acorda exclusiv pentru depozitele efectuate prin card bancar sau transfer bancar.

Astfel, daca sunteti clienti noi Unibet si efectuati un prim depozit prin Moneybookers sau Neteller, nu veti putea primi acest bonus de bun venit.

In ceea ce priveste posibilitatea de a efectua o retragere dupa obtinea acestui bonus, trebuie sa stiti ca bonusul impreuna cu suma depozitata trebuie rulate de trei ori la cote de minim 1,40. Astfel, daca depozitati 100 de lei, primiti automat un bonus de 100 de lei si trebuie sa rulati suma totala de 3 ori, adica 600 de lei la cote de minim 1,40.