Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Alimentarea contului de jucator la Unibet

Din cauza faptului ca in Romania si nu numai, numarul bancilor si a cardurilor emise de acestea a explodat practic in ultimii ani, va prezentam cateva dintre cardurile care sunt acceptate de Unibet la depunere. Astfel, lista pe care urmeaza sa v-o prezentam nu este una completa, datorita faptului ca Unibet primeste din ce in ce mai multe carduri pe zi ce trece, dar aceste carduri sunt cele mai recomandate si sunt verificate personal de noi.

Va rugam sa le verificati pe toate si sa o selectati pe cea care considerati ca va este cea mai utila !

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Unibet accepta ca metoda de depunere atat cardurile VISA, cat si pe cele VISA Electron, Mastercard si Maestro. Pentru toate acestea, comisionul care vi se percepe la depunere este de 2,5 %, iar durata este de doar 2-3 minute. Depozitul minim este de 10 euro sau echivalentul in alta moneda, in timp ce depozitul maxim este de 1000 de euro.

Important : Trebuie mentionat ca, desi Unibet permite depunerea prin carduri de credit si de debit Mastercard si Maestro, acestea nu sunt acceptate si la retragere.

In ceea ce priveste cardurile cele mai recomandate pentru o depunere la Unibet, acestea sunt cardul Visa Electron de la ING, Visa Electron de la BCR, Visa Electron de la Raiffeisen, Visa Electron de la Alpha Bank, Visa Clasic Credisson BT emis de Banca TRANSILVANIA, Visa Virtual de la Banca Romaneasca. Cum spuneam si mai sus, acestea nu sunt singurele carduri acceptate de Unibet, dar sunt cele mai recomandate datorita rapiditatii cu care se efectueaza depunerea si datorita costurilor mici de administrare ale lor.

Pentru a transfera bani online de pe card

Trebuie:

Vei da apoi click pe ''depozit'', optiune aflata in partea dreapta sus a meniului, chiar sub ''contul meu'', dupa care vei alege tipul cardului pe care doresti sa-l folosesti, vei introduce numarul cardului, data de expirare, codul de securitate al cardului, adica acel cod din spatele cardului format din trei cifre si in fine suma pe care doresti sa o depui.

Simplu si fara batai de cap, contul tau va fi alimentat aproape automat, urmand sa primiti si o notificare prin e-mail atunci cand banii intra in cont.