Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Alimentarea contului de jucator Unibet prin Neteller

Neteller este un sistem de bani electronici, asemanator Moneybookers si Paypal, care permite oricarui client sau consumator care detine o adresa de e-mail sa efectueze si sa primeasca plati on-line sigure si eficiente. Neteller este disponibil la Unibet atat ca metoda de alimentare a contului, cat si ca metoda de retragere a banilor, ceea ce-l face un serviciu cel putin la fel de interesant ca Moneybookers.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Marele dezavantaj Neteller este ca acest serviciu nu are un site in limba romana, dar daca treceti peste acest aspect, veti observa ca diferentele dintre el si Moneybookers sunt extrem de mici. Pentru a va inregistra gratuit la Neteller trebuie doar sa vizitati site-ul www.neteller.com.

Dupa ce v-ati facut cont la acest sistem de bani electronici, il puteti incarca pe acesta fie prin card de debit, fie prin transfer bancar. Taxa pentru incarcarea prin card este de 1,75%, aceasta realizandu-se instantaneu, in timp ce in cazul transferurilor bancare nu se percepe nicio taxa, dar timpul de procesare este de 2 pana la 5 zile.

Dupa ce ati realizat aceste operatiuni si doriti sa va alimentati contul de la Unibet, trebuie sa va logati in contul dumneavoastra de la operatorul de pariuri online, sa alegeti optiunea ''depozit'' din partea dreapta sus a meniului principal (imediat sub ''contul meu'') si apoi sa selectati, din fereastra care vi se deschide ulterior, optiunea Neteller de sub ''modalitati de a depune''. Trebuie apoi sa introduceti id-ul contului dumneavoastra Neteller si sa introduceti suma pe care doriti sa o depuneti.

De asemenea, trebuie sa precizati moneda in care detineti bani in contul Neteller, printre acestea neexistand din pacate leul. Cu toate acestea, Unibet nu va avea nicio problema daca moneda contului Neteller difera de moneda contului dumneavoastra de la operatorul de pariuri si va va converti suma instantaneu.

Important : Trebuie spus ca si la Neteller, ca si la Moneybookers, comisionul perceput la depunere este 0, depunerea se realizeaza instantaneu, iar limitele sunt de 15 si respectiv 15000 de euro.