Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Live Unibet

In ultima vreme, tot mai multi utilizatori sunt interesati sa plaseze pariuri live. Unibet, fiind una dintre cele mai mari case de pariuri online, si-a dat seama de acest aspect, speculandu-l imediat.

Astfel, dupa ce intrati in sectiunea “pariuri live Unibet”, veti observa o gramada de evenimente in desfasurare sau care sunt gata sa inceapa.

Foloseste bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru a plasa un pariu!

Pariuri live Unibet

Evident, categoria Fotbal beneficiaza de cele mai multe evenimente in desfasurare, insa Unibet ofera astfel de pariuri si iubitorilor tenisului, ai baschetului, ai handbalului etc. .

O noutate absoluta o reprezinta acele pariuri live Unibet pe jocuri virtuale.

Si aici nu ne referim la curse de cai de caini sau meciuri de fotbal, ci la counter-strike. Exact, ati auzit bine. Exista cateva campionate de counter-strike la nivel mondial, Unibet gandindu-se ca anumite persoane, mai ales cele pasionate de jocurile electronice, pot fi interesate de acest tip de pariu.

Calendar live Unibet

Daca doriti sa consultati calendarul evenimentelor live pe o perioada de 7 zile, puteti face asta selectand optiunea “calendar live”, prezenta la inceputul paginii. De asemenea, veti observa acolo si optiunea Unibet TV. Selectand-o, veti putea vedea transmisiunile video pe care le va efectua Unibet in interval de 7 zile. Numarul evenimentelor se va updata de pe o zi pe alta. Pentru a le putea viziona, nu trebuie decat sa dispuneti de o suma de bani in cont sau sa fi efectuat un pariu in ultimele 24 ore. Mai pot fi si unele transmisii sportive care va cer sa mizati o suma de bani pentru a viziona evenimentul respectiv. Astfel de cazuri sunt insa rare.

Dupa ce plasati pariuri live Unibet, le puteti observa sub optiunea aleasa corespunzatoare evenimentelor. De asemenea, daca nu doriti riscuri mai mari, puteti sa retrageti potentialul castig pe parcursul evenimentului, chiar daca el nu s-a incheiat inca. Pentru a face asta, pur si simplu selectati casuta rosie in care va apare castigul pe care il aveti pana in acel moment. Un mic inconvenient ar fi acela ca retragerea castigului potential in timpul desfasurarii evenimentelor este valabila doar la pariurile single.

Pentru ca tot am vorbit de inconveniente, trebuie sa mai amintim unul si anume acela ca timpul de asteptare pentru plasarea unui pariu este de 15 secunde. Pariul nu va fi plasat daca in acest interval cotele pentru optiunea dorita se modifica. Asta face aproape imposibila parierea in timpul unui game la tenis, a unui punct la volei, sau a unei faze la baschet, trebuind sa asteptam pauza pentru a plasa acel pariu.