Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Alimentarea contului de jucator Unibet prin Paysafecard

Paysafecard-urile sunt o metoda relativ noua de depunere utilizata de operatorii de pariuri online. Cu toate acestea, cardurile de acest tip devin din ce in ce mai populare si sunt oferite de mai multe case de pariuri, printre care si Unibet.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Paysafecard-urile sunt carduri cu plata anticipata utilizate pentru a efectua plati pe internet. Acestea sunt disponibile in Europa la mai mult de 105000 de comercianti si sunt distribuite in diferite denominari.

Transferul de fonduri prin aceasta metoda este extrem de sigur, avand in vedere ca nu este nevoie sa afisati detalii despre banca sau cartea de credit, acesta fiind poate avantajul numarul unu pe care il prezinta aceasta metoda de plata. Suma pe care o solicitati va fi disponibila in contul dumneavoastra instantaneu, acesta fiind iata un alt mare avantaj al depunerii cu ajutorul unui paysafecard.

Totusi, comisionul perceput pentru aceasta depunere nu este chiar cel mai avantajos, fiind de 3%, iar daca la sumele mici acesta nu se observa prea tare, atunci cand doriti sa faceti o depunere mai consistenta, acesta va poate ustura serios.

Important : Limitele de depunere sunt si ele foarte rezonabile, cea minima fiind de doar 10 euro, iar cea maxima ajungand la 1000 de euro.

Pentru a achizitiona un paysafecard, puteti accesa site-ul paysafecard.com si veti avea la dispozitie un buton de cautare care va va afisa o lista completa cu toate magazinele din Romania care dispun de aceste carduri. Extrem de simplu si accesibil, nu-i asa?