Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Promotii pariuri Unibet

Casa de pariuri Unibet beneficiaza de doua promotii permanente in ceea ce priveste pariurile. Prin promotii pariuri Unibet permanente intelegem ca promotia este valabila pentru tot sezonul competitional.

Ambele promotii se refera la rambursarea pariului pana la 500 RON in cazul in care se va marca in prelungiri.

Competitiile celor doua promotii pariuri Unibet sunt sunt Liga Campionilor si Premier League.

promotiii pariuri Unibet

Astfel, daca plasati un pariu pe Scor Corect, Pauza/Final Primul Marcator sau Ultimul Marcator intr-una din cele doua competitii, iar una dintre echipe va marca in prelungirile partidei, vi se va rambursa suma in limita a 500 RON. Orice pariu peste 500 RON nu va fi luat in considerare pentru rambursare.

Suma rambursata nu are nicio conditie de rulaj.

Pentru a putea beneficia de rambursare, trebuie sa optati pentru aceste promotii pariuri Unibet. Evident, rambursarile vor fi acordate daca pariul dvs. pe una dintre cele 4 optiuni este pierdut. In cazul Ligii Campionilor nu sunt valabile golurile inscrise in extra-time, cu atat mai putin cele de la loviturile de departajare.

Profita de aceste promotii cu bonusul de 150 RON oferit de Unibet!

In cazul optiunii Primul marcator si Ultimul Marcator, autogolurile nu sunt luate in considerare. Oferta este valabila atat pentru pariurile single, cat si pentru cele de tip combo (mai multe meciuri pe bilet). Daca miza pentru meciul de Premier League/Champions League este rambursata, se va oferi cota 1.00 evenimentului, biletul combo nefiind afectat. Mizele vor fi rambursate in contul dumneavoastra in termen de 48 ore de la terminarea partidei.

In acest sezon de Champions League au fost rambursate 15 pariuri, in vreme ce in cel de Premier League am avut 27 partide in care s-a marcat in prelungiri.

Promotii pariuri Unibet mai pot avea loc inaintea unei partide de interes maxim. Asta s-a intamplat recent, cu ocazia partidei dintre Barcelona si Real Madrid, cand aceasta casa de pariuri rambursa orice pariu pierdut pe acel meci, respectand aceleasi conditii ca si la aceste doua promotii, pana la 50 euro, in cazul in care se acorda un penalty.