Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Retragere Bani Unibet

La cateva saptamani sau chiar luni dupa ce ati depus o suma de bani la Unibet, doriti sa retrageti, avand in cont o suma mai mare decat cea depusa. Asta in cel mai fericit. Nu sunteti insa sigur de formalitatile care trebuie indeplinite pentru o retragere.

Primul pas este sa intrati in Contul Unibet, dupa care selectati “Contul meu”. Va vor aparea doua miniferestre: una care va afiseaza soldul, avand opriunea mai jos de depunere sau retragere, iar alta care va ofera posibilitatea de a vedea istoricul pariurilor dumneavoastra.

Retragere bani Unibet

Dupa ce ati dat click pe butonul retragere, vi se va cere sa completati cu datele cardului pentru a putea retrage. Mai precis, trebuie completat numele bancii, numele contului, codul IBAN si codul SWIFT. Alaturi, evident, de suma pe care doriti sa o retrageti.

Foloseste bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru a plasa un pariu!

Sa spunem ca banii vor ajunge in contul dumhneavoastra intre 3 si 10 zile lucratoare, iar suma minima de retras este 65 RON.

Retragere bani Unibet

Daca va aflati la prima retragere bani Unibet, trebuie sa vi se verifice identitatea inainte de a va bucura de bani. Prin urmare, veti primi un e-mail in care va vor fi solicitate urmatoarele documente:

1. Copie dupa carte de identitate/pasaport/permis conducere. Aici trebuie sa se vada clar atat CNP-ul/numarul pasaportului/numarul permisului, cat si numele vostru si data nasterii. Evident, documentul trebuie sa fie valabil.

2. Copie a cardului pe fata si pe verso. Pe fata trebuie sa se vada numarul cardului si numele intreg al proprietarului, iar pe verso acel numar, recomandat fiind sa acoperiti codul de securitate, format din ultimele 3 cifre. (CVC2). Cardul nu trebuie sa fie expirat.

3. O copie dupa o factura recenta sau dupa extrasul de cont. Numele si adresa trebuie sa fie vizibile si identice cu cele mentionate atunci cand v-ati inregistrat contul.

Odata indeplinita aceasta procedura, nu veti mai fi verificat, putand oricand sa efectuati o retragere bani Unibet, fara a va mai confirma datele.