Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Retragerea castigului Unibet prin Skrill (Moneybookers)

Sistemul de bani electronici Moneybookers este una dintre cele mai avantajoase metode atat de a depune bani la Unibet, cat si de a retrage fonduri. Astfel, pentru a efectua o retragere din contul Unibet in contul dumneavoastra de Moneybookers, trebuie doar sa selectezi optiunea de retragere disponibila in momentul in care sunteti logat si aveti fonduri suficiente pentru a le retrage.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Apoi, veti selecta optiunea Moneybookers din ''modalitati de a retrage'', urmand sa introduceti contul dumneavoastra Moneybookers, cont in care trebuie succesiv sa va logati. Din contul de Moneybookers puteti apoi sa trimiti banii in contul dumneavoastra bancar prin transfer bancar sau ii puteti chiar retrage direct pe cardul dumneavoastra de debit sau credit.

Comisionul care va este dumneavoastra perceput este de 0 in ceea ce priveste transferul fondurilor de la Unibet la Moneybookers si de doar 1,8 euro la retragerea din Moneybookers pe cardul dumneavoastra bancar, indiferent de suma pe care doriti sa o retrageti.

Trebuie sa stiti si ca suma minima pe care puteti sa o transferati in contul dumneavoastra Moneybookers este de 15 euro, iar suma maxima de 1500 de euro, in timp ce viteza cu care se efectueaza tranzactia este de pana la 48 de ore, cel putin acest lucru este spus oficial pe site-ul Unibet, deoarece experienta imi spune ca de obicei dureaza mult mai putin decat atat, ba uneori chiar mai putin de o ora sau doua.

Inca un detaliu foarte important legat de retragerea prin Moneybookers este ca de obicei la prima astfel de retragere nu aveti voie sa retrageti o suma foarte mare, ci doar una de pana la 5 sau 10 euro si ca va trebui sa confirmati cardul sau contul bancar in care retrageti aceasta suma cu ajutorul unui cod care va aparea pe extrasul dumneavoastra de cont. Aceasta nu este altceva decat o masura de securitate necesara, extrem de utila pentru ca infractionalitea bancara si online sa fie impiedicata sau limitata.