Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Retragerea castigului Unibet prin Neteller

Neteller este un serviciu de plati online relativ nou pe piata, aflandu-se inca in umbra granzilor Paypal si Moneybookers. Cu toate acestea, utilizatorii Unibet ar trebui sa ia in considerare solutia de depunere si de retragere Neteller, aceasta oferind cateva avantaje semnificative fata de alte variante de a depune sau a retrage fonduri.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Pentru a retrage asadar bani prin Neteller la Unibet trebuie in primul rand sa aveti un cont deschis la Neteller. Apoi trebuie sa va logati in contul dumneavoastra de utilizator de la operatorul de pariuri, sa alegeti retragere daca dispuneti de suficiente fonduri pentru a face acest lucru si sa optati pentru varianta Neteller.

Suma minima pe care puteti sa o retrageti prin aceasta metoda este de 15 euro, in timp ce suma maxima ajunge la nu mai putin de 1500 de euro. In ceea ce priveste comisionul efectuarii acestei depuneri, acesta este nul, asa cum este si in cazul celorlalte modalitati de a retrage bani de la Unibet. Timpul de efectuare al unei astfel de tranzactii este de obicei in jur de 48 de ore, ceea ce face din Neteller un concurent serios pentru Moneybookers.

Un alt avantaj al serviciului Neteller in ceea ce priveste depunerile si retragerile la pariuri este legat de siguranta tranzactiilor, siguranta aproape blindata prin existenta unui account ID, unui secure ID, dar si prin blocarea automata a conturilor care sunt accesate de pe un IP din alta tara fata de cea de origine.

IMPORTANT! Taxa care se retine la retragerea fondurilor din contul Neteller pe un card bancar este una fixa, de 2,5 %, acesta fiind unul dintre aspectele la care Moneybookers domina, o alta problema destul de delicata in ceea ce priveste acest furnizor de servicii de plati online fiind cea legata de verificarea identitatii, procedurile putand dura chiar pana la o luna de zile, adica mult mai mult decat dureaza acestea in cazul Moneybookers.