Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Retragerea castigului Unibet prin transfer bancar

Daca in cazul depunerilor, metoda prin transfer bancar este poate cea mai nefericita si mai recomandata, avand in vedere ca necesita ceva timp, hartogaraie si deplasare, in ceea ce priveste retragerile, transferul bancar este o solutie viabila, destul de simpla si de eficienta.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Astfel, Unibet ofera optiunea de retragere prin transfer bancar, comisionul neexistand, iar viteza cu care se realizeaza acesta fiind extrem de mare, aproape comparabila cu viteza de procesare a operatiunilor de retragere prin Moneybookers sau Neteller.

Singurul mare dezavantaj al acestui tip de retragere poate fi reprezentat de datele care sunt cerute si care trebuie completate, date care cuprind codul IBAN al contului catre care doriti sa retrageti banii, dar si un alt cod, care se cheama BIC sau ID Swift si care este codul de identificare al bancii dumneavoastra, cod care poate fi gasit foarte usor pe internet.

Ceea ce trebuie sa retineti in privinta retragerilor prin transfer bancar este ca in mod obligatoriu numele detinatorului contului bancar trebuie sa fie acelasi cu numele titularului contului de la Unibet, asa ca sa nu uitati sa completati cu mare atentie datele de la crearea unui cont.

Modalitatea de a retrage bani prin transfer bancar este asemanatoare cu celelalte modalitati, si anume trebuie sa alegeti optiunea ''retragere'' si sa urmati instructiunile. De asemenea, este demn de remarcat ca nu exista nicio limita in ceea ce priveste suma pe care puteti sa o retrageti de la Unibet, nici in ceea ce priveste suma minima si nici pe cea maxima.