Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Supertoto si Superscore Unibet

O categorie mai rar intalnita la casele online este cea care ofera pariuri Supertoto si Superscore. Unibet are o sectiune speciala, in care se gasesc cele doua tipuri de pariuri.

Sa spunem intai cum decurge parierea in sectiunea Supertoto si Superscore.

supertoto Unibet

Saptamanal, vom avea mai multe bilete Supertoto, dar si Superscore. In ceea ce priveste Supertoto, casa de pariuri Unibet va ofera un bilet cu 10 sau 14 evenimente. Pentru fiecare meci trebuie sa preziceti rezultatul final (1, X, 2), o varianta costand 0.1 euro. Puteti bifa si doua sau chiar toate cele 3 variante pe un eveniment, insa cu fiecare optiune in plus miza se va dubla.

E cam cum era Pronosport-ul pe vremuri – pentru cei care au prins vremurile de inceput ale pariurilor sportive de la noi.

In cazul biletelor Supertoto 14, Supertoto 14 XL si Supertoto 14 XXL, cel (cei) cu toate cele 14 predictii corecte va castiga 30% din fondul total de premii, cel cu 13 pariuri castigatoare va incasa 18%, cel cu 12 va obtine 17%, iar celor cu 11 li se va oferi 10%. In plus, se vor mai oferi si doua bonusuri, care constau in 10%, respectiv 5% din premiu. Evident, daca sunt mai multi castigatori in cadrul unei categorii, suma se va imparti la numarul de castigatori.

Incearca si tu un pariu Supertoto bonusul de 150 RON oferit de Unibet!

In cazul biletelor Extra, care costa tot 0.1 euro, daca veti nimeri toate cele 10 pronosticuri de pe bilet, veti fi castigatorul a cel putin 5 000 euro. In schimb, daca nu sunt nimerite toate pronosticurile, cei cu 9 evenimente corecte vor imparti 70% din premiu, iar cei cu 8 vor avea 30%.

Opttiunea Superscore din sectiunea Supertoto si Superscore Unibet este ceva mai “aerisita”.

Pe scurt, vi se pun la dispozitie 3 partide, in care va trebui sa ghiciti scorul corect. Miza initiala este 0.1, dublandu-se cu fiecare optiune pe care o adaugati pe bilet (de la a patra incolo). Norocosul care va ghici scorul tuturor celor 3 partide va primi cateva mii de euro, depinzand de cota avuta de cele 3 scoruri. La acest premiu, se mai adauga 500 euro.