Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.


Alimentarea contului de jucator la Unibet prin telefon

Ultima metoda disponibila de a efectua o depunere la Unibet este poate si cea mai inedita. Este vorba de depunerea prin telefon, aceasta metoda fiind disponibila tuturor clientilor Unibet, adica inclusiv celor din Romania.

Important: Sa nu credeti ca puteti sa trimiteti un sms sau ca puteti depune o parte din creditul dumneavoastra de la telefon si sa jucati la Unibet! Nu este vorba despre asa ceva, ci este vorba pur si simplu de o depunere prin card bancar asistata.

Aceasta forma de depunere este perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care nu inteleg foarte bine ce coduri trebuie sa completeze unde sau pur si simplu pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt mai comozi sau care vor sa beneficieze de ajutorul unei voci prietenoase si calduroase pentru a realiza o depunere la Unibet.

Pentru a depune prin telefon la Unibet, trebuie in primul rand sa alegeti calea care trebuie aleasa pentru toate celelalte metode de depunere, adica logarea in contul dumneavoastra de utilizator, selectarea optiunii '' Depozit'' din meniul principal, din partea dreapta sus, sub ''contul meu'', dupa care va trebui sa selectati optiunea ''depunere prin telefon'' de sub meniul ''modalitati de a depune''.

Cardurile acceptate pentru realizarea acestui tip de operatiune sunt Visa, MasterCard, Visa Electron si Maestro, numarul la care trebuie sa apelati este unic, 00442079490088, apelul este gratuit, iar comisionul perceput pentru acest tip de depunere nu este deloc unul foarte mare, reprezentand doar 2,5 % din suma pe care va doriti sa o depuneti.

Iar daca va faceti griji de durata convorbirii, sa stiti ca nu trebuie, pentru ca de cele mai multe ori nu este nevoie de mai mult de doua sau trei minute pentru a face o astfel de depunere la Unibet. In ceea ce priveste limitele depunerii, este vorba de 10 euro limita minima si 1000 euro limita maxima.