Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Casa de Pariuri 10bet.com

Descrierea casei de pariuri 10bet.com

Casa de pariuri online 10bet a luat nastere in 2003. Cu toate ca este relativ noua pe piata pariurilor, aceasta casa s-a dezvoltat destul de repede, avand parte de o oferta bogata in ceea ce priveste sporturile, dar nu doar atat.

Casa de pariuri sportive online 10bet descriere

Ca aproape ficare casa care doreste sa aiba succes in Romania, 10bet dispune de o interfata in limba romana. Sigur, aceasta casa de pariuri nu ofera doar interfata in romana, ci si in alte 13 limbi, printre care engleza, spaniola, italiana, dar si chineza, japoneza, coreeana si chiar vietnameza.

Descrierea casei de pariuri 10bet

Nu putini sunt utilizatorii interesati de bonusul de inregistrare la o casa de pariuri. Sa spunem ca la 10bet acesta este de 50% pana la 200 euro (900 RON). Ce-i drept, conditiile de eliberare a bonusului sunt putin cam dificile, insa la o asemenea suma maxima oferita de casa de pariuri la inregistrare, aceste conditii dificile erau de anticipat. Pentru a capata bonusul, trebuie sa introduceti codul FD100 in momentul in care depuneti pentru prima data.

Ca toate casele care se respecta, 10bet ofera si ea posibilitatea de a paria de pe telefonul mobil sau de pe tableta. Trebuie spus ca bonusul de bun-venit poate fi obtinut nu doar prin inregistrarea clasica, prin intermediul PC-ului, ci si folosind astfel de dispozitive.

Descrierea casei de pariuri 10bet

Casa de pariuri 10bet va propune peste 60 000 evenimente sportive lunare, dar si peste 200 000 evenimente anuale in sectiunea “pariuri live”. Un mic dezavantaj ar fi ca 10bet nu dispune de transmisiuni directe (serviciu live streaming).

10bet nu ofera doar pariuri sportive, ci si sporturi virtuale, jocuri de cazino, live cazino sau de divertisment. Trebuie spus ca la fotbalul virtual (cel la care o partida incepe la fiecare 3 minute), un eveniment dispune de 11 optiuni de pariere, lucru nemaiintalnit la o alta casa de pariuri. Intre sporturile virtuale se mai numara cursele de cai, dar si cele de caini.

Descrierea casei de pariuri 10bet

Trebuie spus ca in afara de oferta de pariuri sportive, casa de pariuri 10bet beneficiaza si de statistici ale diverselor campionate, dar si de rezultatele finale ale meciurilor. Aceste sectiuni pot fi gasite in josul paginii.

Descrierea casei de pariuri 10bet Descrierea casei de pariuri 10bet

In cazul in care aveti vreo nelamurire legata de 10bet, serviciul live chat va sta la dispozitie. Acesta este valabil insa doar in engleza. Alternativ, le puteti trimite mail direct, de pe posta electronica sau direct de pe site, ii puteti contacta la telefon, desi nu stim in ce masura v-ar surade aceasta idee, sau le purteti trimite in fax.

In mod special am lasat la sfarsit ce ni se pare noua mai important si anumele metodele de depunere si retragere. Casa de pariuri 10bet beneficiaza de o diversitate de astfel de instrumente, printre care carduri de credit (VISA, Mastercard), portofele virtuale (Skrill, Neteller), transfer bancar sau paysafecard. Nu exista taxe, iar depunerea minima este de 10 euro. In privinta retragerilor, puteti face asta prin aceeasi metoda prin care ati depus. Timpul de tranzactie este de 1-2 sau de 3-5 zile, in functie de metoda aleasa.

Articole utile folositoare

Jocuri tip Cazinou la 10bet Pariuri live la casa de pariuri 10bet

Opinie 10bet.com - Evaluare casa de pariuri: 4.8 of 5