Acest domeniu este de vanzare mai multe deatlaii AICI
This domain is for sale, more details HERE


Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Casa de Pariuri 888

Descriere casa pariuri 888sport

Bonus Casa de Pariuri 888

Casa de pariuri 888sport a fost lansata in mediul online in luna martie a anului 2008. De atunci ea a castigat foarte multi pariori de partea sa, fiind in acest moment una dintre cele mai cunoscute case din lume. Compania care detine 888 sport, 888 Holdings, initial numita Virtual Holdings Limited, a fost fondata in 1997 de catre doi israelieni. Initial, resedinta companiei era in Anttigua, la inceputul mileniului mutandu-se in Gibraltar. Spre deosebire de alte case de pariuri la fel de cunoscute, 888sport ofera mai mult de 30 sporturi, dar si non-sporturi, cum ar fi evenimente politice. La acestea se adauga atat curse de cai, cat si curse de caini.

Ia acum pariul gratuit in valoare de 10 € oferit de 888Sports !

Nu puteau lipsi pariurile live din oferta 888sport. Aici puteti consulta calendarul live in urmatoarele 3-4 zile al meciurilor ce urmeaza sa fie disponibile pentru parierea live. Evenimentele se vor adauga pe masura ce ziua lor se apropie. De asemenea, tot in sectiunea „Extra” puteti consulta statisticile unui meci, dar si clasamentul unei anumite competitii.

Bonus Casa de Pariuri 888

Sigur, 888sport va pune la dispozitie si jocuri de poker, cazino, slots sau bingo, insa, din acest punct de vedere, 888 este unic. Asta fiindca, orice ati selecta din aceste 4 categorii, vi se va deschide automat un alt site, in care va aparea categoria respectiva.

Practic, in loc sa vi se afiseze alta pagina in cadrul aceluiasi site, ca la alte case de pariuri, veti fi redirectionat pe alt site, in functie de categoria selectata. Site-urile se numesc 888casino, 888poker, 888games si 888ladies (bingo). Sincer, nu stim cat de inspirata este denumirea acestei ultime categorii, deoarece nu doar femeile sunt cele care doresc sa joace, riscurile ca barbatii sa fie ofensati de asta fiind foarte mari. Insa asta este doar parerea noastra. Pentru fiecare site va trebuie un alt nume de utilizator.

Din aceasta descriere casa pariuri 888sport nu puteau lipsi si pariurile pe mobil.

Bonus Casa de Pariuri 888

Ca oricare alta casa care se respecta, 888sport trebuie sa tina si ea pasul cu tehnologia, astfel aparand aceasta optiune. Puteti downloada aplicatia in 3 pasi: introducandu-va adresa de mail, pentru a primi un mesaj cu linkul de pe care sa accesati aplicatia, scanarea unui cod QR pentru a avea acces instant la aplicatie sau va puteti introduce numarul de telefon, pentru a primi un mesaj pe mobil cu linkul.

Din aceasta descriere casa pariuri 888sport nu putea lipsi nici bonusul de inregistrare. Veti primi un pariu gratuit de 10 dolari/euro/lire doar daca ati efectuat un prim pariu cu o cota de cel putin 2.00. Puteti cere bonusul in termen de 30 zile de la inregistrare, iar termenul de a folosi pariul gratuit este de 7 zile. 888sport va mai ofera si alte promotii, pe care le vom prezenta intr-un articol viitor.

Daca doriti sa aflati mai multe despre 888sport si despre cum se pariaza aici, aceasta casa de pariuri va pune la dispozitie un tutorial in care vi se explica majoritatea aspectelor de care ati putea fi interesat.

Bonus Casa de Pariuri 888