Bonusuri la bet365

Fiecare casa de pariuri din spatiul virtual abordeaza tot felul de strategii de marketing pentru a atrage cat mai multi clienti. Bet365 este una dintre acele case de pariuri, unde bonusurile si promotiile se regasesc din belsug.

Fara indoiala, cea mai comuna oferta este bonusul de la prima inscriere pe site. Nicio casa de pariuri nu-si permite sa fie lipsita de acest bonus atractiv.

Ia acum bonusul de €200 oferit de bet365 la inregistrare!

'; ?>

Bet365 va ofera la prima inscriere un bonus de 100% din depozitul dumneavoastra, pana la maxim 200 RON. Tinand cont ca suma minima de depozitare este de 20 RON, puteti deci, sa beneficiat de acest bonus, daca depuneti o suma intre 20 si 100 RON.

Atentie ! : Pentru a retrage primul depozit si bonusul obtinut, este necesar sa efectuati rularea banilor de trei ori.

Ca sa obtineti bonusul, trebuie sa va verificati casuta de e-mail imediat dupa inscrierea pe site. Acolo veti primi un cod din 10 caractere, care se termina in NCDBP. Cod pe care trebuie sa-l introduceti la sectiunea Membri, in meniul servicii, apasand pe butonul Oferte.

Dar acesta este doar un cadou de intampinare. Daca navigati prin meniul Promotii o sa vedeti si alte bonusuri si servicii atractive pentru utilizatorii inscrisi pe site-ul bet365. Daca aveti un telefon mobil sau tableta cu acces la internet, puteti beneficia de un bonus de 100% cand plasati primul pariu de pe aceste dizspozitive.

O alta oferta interesanta cu care bet365 reuseste sa atraga clientii este aceea care se adreseaza pariurilor cumulative din sfera fotbalului european. Cand plasati un astfel de pariu cu minim 3 selectii, veti primi un bonus de 5% in caz de reusita. Odata cu cresterea numarului de selectii al pariului dumneavoastra si bonusul va crestea pana la 100% , daca plasati un pariu cumulativ cu 14 selectii.

Pe langa acestea, bet365 v-a mai pregatit o sumedenie de alte oferte fantastice :

Acestea au fost doar o parte din promotiile casei de pariuri sportive bet365, dar dupa cum bine stiti, compania anterior mentionata mai inglobeaza si alte tipuri de activitati care presupun pariul. Asadar, iata si bonusurile de inscriere pentru restul serviciilor oferite de bet365 :

Poker - Jucatorii noi beneficiaza de un bonus de 100% pana la maxim 1000$. Mai mult decat atat veti primi o intrare gratuita intr-un turneu freeroll de 100EUR.

Casino - Aici aveti 3 oferte de bonusuri la prima inscriere :

Jocuri – La prima inscriere beneficiati de un bonus de 100% in limita a maxim 400 RON, iar la orice reincarcare mai primiti un bonus de 25% in limita a maxim 800 RON.