class="mob_hidden" id="leftAds"> src="http://www.pariurisportive.com/img/u2.gif" alt="Bonus Unibet" />

Carduri VISA Electron romanesti care sunt acceptate pe Internet

La ora actuala au aparut numeroase carduri pe piata. Unele din ele nu sunt acceptate pe Internet, iar altele nu.

Aceste carduri sunt acceptate si pentru Poker pe Internet.

Cardurile VISA pe care le prezentam mai jos sunt sigur acceptate de casele de pariuri recomandate de noi . Puteti depunde bani si cu carduri MASTERCARD, dar nu puteti retrage bani pe ele.

Important : Avantajul cu cardurile de tip VISA Electron este ca toate casele de pariuri recomandate de noi trimit cistigurile DIRECT pe cardurile VISA Electron - deci este foarte simplu de obtinut cistigurile. Daca contul online nu este in LEI se va face automat schimbul valutar atat la depuneri cat si la retrageri de numerar la un curs apropiat de cel al BNR.

A. Cardul VISA Electron oferit de ING Bank (recomandat) No.1

Este cel mai recomandat dintre toate cardurile visa electron.
Acest card este avantajos studentilor in special pentru ca ei sunt scutiti de toate taxele bancii. Studentii cu varsta pana in 26 ani nu trebuie sa plateasca taxa de deschidere al contului, comision anual de administrare al contului si nici pentru home bank.

Cei care nu se incadreaza in categoria sus mentionata platesc o taxa de retragere care este in valoare de 0.2%, comisionul de administrare al contului si al cardului, care este in valoare de 45 Ron, iar abonamentul lunar pentru home bank este de 3 Ron/luna.

Puteti opta pentru acest card online, accesand pagina ING. Mai multe informatii gasiti la http://www.ing.ro/ing/ro.html - sectiunea Servicii

B. Cardul VISA Electron oferit de BCR (recomandat)

Cardul Visa Electron de la BCR poate fi solicitat de persoanele fizice care au peste 18 ani. Cardul se emite in lei dar in cazul in care il utilizati in afara granitelor tarii, conversia se face automat. Pentru a solicita cardul visa electron de la BCR aveti nevoie de urmatoarele:

1.Act de identitate + copie
2.Cererea si contractul le primiti la banca si le completati pe loc
3.Taxa de emitere care este in valoare de 10 Ron

Cardul il primiti in general in 4-5 zile lucratoare.

Nu e necesar sa folositi cardul VIRTUON - de multe ori angajatii BCR nu cunosc situatia corecta si va pot sfatui sa folositi cardul VIRTUON.

Mai multe informatii gasesti pe site-ul www.bcr.ro - sectiunea Persoane Fizice - card BCR Visa Electron.

C. Cardul Visa Electron oferit de Banca Transilvania (recomandat)

Cardul Visa Electron emis de Banca Transilvania este probabil cel mai "ieftin" card din Romania. Cardul se solicita pe baza actului de identitate, aveti nevoie si de o copie, care va ramana la banca. Angajatul bancii va va inmana un formular de solicitare si un contract pe care le completati pe loc.

Taxa de emitere pentru cardul Visa electron este de 3 Ron. Deasemenea puteti cere deschiderea unui cont in Ron si valuta fara taxe suplimentare. BT nu percepe taxe le depunere si retragere. Oricare persoana fizica poate solicita optiunea Online Banking pentru care abonamentul lunar este de 1 Ron. Avantajul online bankingului este ca nu trebuie sa va deplasati la banca sau la bancomat sa va verificati contul. Puteti face deasemenea tranzactii online, puteti plati facturi.

 

Pentru restul de carduri nu detinem alte informatii deocamdata.

Pentru a transfera bani online de pe card

Trebuie :

 

Uneori, identificarea utilizatorului de card se face si prin extragerea unei sume aleatoare intre 2 si 3 USD. Sumele platite cu cardul pe site-uri straine sunt automat evidentiate de banca si in valuta. De pe extrasul de cont de poate vedea suma in valuta echivalenta depunerii in lei, iar zecimalele acelei sume trebuie introduse pe site. Cum numai titularul cardului are acces la extrasul de cont, introducerea corecta a zecimalelor inseamna si verificarea identitatii.

Taxa de transfer a banilor este 0 !!

Dupa ce banii au ajuns in cont - poti incepe sa pariezi ! BAFTA !

Pasul urmator : Cum primesc banii cistigati !

Vezi si

Vei beneficia de experienta noastra in utilizarea acestui sistem in mod gratuit prin simpla inscriere apasind pe unul din bannerele de pe pagina ! Trimite un e-mail la contact@pariurisportive.com cu intrebarile tale si vei primi raspunsul in cel mai scurt timp.