Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Cum se pariaza pe Internet

Scurt ghid practic

Procedeul de pariere online este foarte simplu.
O sa luam ca exemplu site-ul UNIBET pentru ca este unul dintre cele recomandate de noi .

Apasati deci linkul de mai sus ce va va duce la site.
Acolo puteti vedea cum se pariaza si chiar sa testati sistemul fara sa aveti un cont deschis. Ulterior, daca va place cum functioneza, puteti sa va creati un cont ( vezi buton Registration din dreapta sus), iar apoi sa pariati pe bani.

In partea din dreapta veti gasi un meniu intreg cu toate sporturile pe care puteti paria : fotbal, baschet, volei, rugby, formula1, handbal, golf, etc - aproximativ 20 de tipuri de sporturi.

Sa alegem fotbal (soccer). Apasati pe butonul respectiv si in fereastra din centru va vor aparea partidele din Premier League - Anglia si cotele acestora de la 1x2 ( adica victorie, egal sau infringere) Iata-le pe cele din etapa din 22-23 Noiembrie 2003:
Manchester Utd v Blackburn
1.28 4.75 10.00
Birmingham v Arsenal
4.45 3.35 1.77
Everton v Wolverhampton
1.70 3.30 5.00
Leeds United v Bolton
2.25 3.20 3.00
Leicester City v Charlton
2.65 3.20 2.50
Middlesbrough v Liverpool
2.85 3.25 2.33
Newcastle United v Manchester City
1.85 3.35 4.00
Southampton v Chelsea
4.50 3.40 1.75
Este suficient sa faceti click pe una din cotele amintite si va va aparea selectia in partea din dreapta a ferestrei principale - unde nu trebuie sa puneti decit suma pe care vreti sa o jucati si apoi sa apasati butonul Place Bet.

de ex - la Manchester U - Blackburn pariati ca va cistiga Manchester - cota 1.28
Asta inseamna ca la 1 dolar pariat veti cistiga 1.28 (cistigul net este de 0.28 USD)

Daca doriti puteti sa selectati doua sau mai multe partide - si atunci cota va fi mai mare
de ex alegem
Manchester U - Blackburn 1 la cota 1.28 si
Everton- Wolverhampton 2 la cota 5 00

Putem paria acum fie pe fiecare meci in parte, fie numai pe ambele rezultate - astfel cota reunita va fi de 6.40 - adica la 1 dolar jucat se vor citiga 6.40 .

Puteti sa va jucati cu tot felul de scheme de pariuri fara a fi logat in cadrul sistemului, doar pentru a va obisnui cu el.

Nu uitati ca nu exista nici un comision pentru pariuri, spre deosebirile de pariurile din Romania unde indiferent de rezultatul partidei se plateste un 15% comison.

Succes ! UNIBET oferă cote pentru toate principalele evenimentele sportive de pe mapamond, până la 1,500 evenimente pe săptămână. După ce aţi selectat un sport şi apoi o ligă din meniu, o fereastră de navigare va fi desfăşurată arătându-vă toate tipurile de pariuri disponibile în funcţie de sportul pe care l-aţi ales. Acestea pot fi pariuri simple (1,X,2) sau (1-2), Duel, Handicap, Rezultat la pauză, Rezultat Pauză/final, Şansă Dublă, Sub/Peste, Scor corect, Speciale, Pariuri pe seturi, Câştigătorul cursei etc. Oferim de asemenea pariuri speciale plecând de la pronosticarea alegerii preşedintelui SUA până la intuirea jucătorului de fotbal al anului.
Pentru detalii vezi si Pe ce evenimente se poate paria ?

Cum pun un pariu?
Trebuie să fiţi înregistrat ca utilizator, cu bani în contul dvs. pentru acoperirea mizei(lor). Urmaţi ghidul nostru de pariere pas cu pas:

Cum să folosesc biletul de joc?
Biletul de joc este coşul dvs. de cumpărături pentru pariuri. Vă permite să alegeţi sporturi diferite şi să faceţi biletele înainte de a vă decide să mizaţi banii şi să finalizaţi pariul. Biletul de joc va apărea mereu în dreapta evenimentelor oferite cât timp vă aflaţi în secţiunea de pariere. Puteţi adăuga mai multe selecţii (evenimente, meciuri) pe biletul dvs de joc apăsând pe pronosticul pe care-l doriţi spre pariere. Orice selecţie poate fi anulată de pe bilet în orice moment. Dacă sunteţi mulţumit de selecţiile făcute puteţi introduce miza(-le) şi să puneţi pariul simplu şi/sau în sistem combinat, toate acestea numai dintr-o operaţiune de pariere.

Cum selectez bazele?
Bazele fac ca numai combinaţiile care conţin respectivele meciuri să fie considerate, şi nu toate combinaţiile posibile. Pentru a alege o bază procedaţi în celaşi mod ca şi cum aţi alege un pronostic pentru a-l paria – apăsând pe evenimentul dorit. Apoi trebuie să apăsaţi pe butonul 'cu baze' pentru a apărea în dreptul fiecărui eveniment de pe biletul de joc câte o căsuţă. Bifaţi căsuţa din dreptul evenimentului pe care îl doriţi ca fiind bază. Pentru a renunţa la o bază, debifaţi acea căsuţă, pentru a renunţa la toate bazele, apăsaţi pe 'fără baze'.

Care este câştigul maxim?
Puteţi câştiga la UNIBET până la 150.000 EUR pe săptămână.

De unde ştiu dacă pariul meu a fost acceptat?
Când puneţi biletul, veţi şti dacă biletul dvs. a fost acceptat atunci când veţi vedea numărul de confirmare apărând pe ecran. În cazul oricărei îndoieli, verificaţi dacă vă regăsiţi biletul la secţiunea din istoric “Pariuri deschise”.

Pot anula un pariu?
Nu puteţi anula un pariu din moment ce este pus. Totuşi, vă oferim în majoritatea cazurilor şansa de a vă vinde pariul înapoi nouă. Verificaţi secţiunea “pariuri deschise” din istoric pentru mai multe detalii.

De care oră locală se ţine cont la închiderea pariurilor?
UNIBET foloseşte Ora Europei Centrale (CET) ca oră oficială. Aceasta este ora folosită în majoritatea ţărilor din Europa de Vest şi Europa Centrală (în Marea Britanie unde este folosită ora GMT ora CET este cu o oră în urmă).

De ce nu pot paria prin interdependenţă?
Când două sau mai multe evenimente sunt interdependente într-un pariu multiplu înseamnă că pronosticul unui eveniment îl influentează pe altul. Asta înseamnă că, de exemplu, puteţi paria pe o echipa dintr-o anumită ligă că va câştiga un meci şi apoi, pe acelaşi bilet, pariaţi că aceaşi echipă va câştiga campionatul. Dacă echipa respectivă câştigă meciul, atunci ea, în mod evident, va câştiga şi campionatul, aşadar există o interdependenţă. Din acest motiv dacă pariurile ar putea fi puse pe evenimente ce sunt interdependente, atunci clienţii ar câştiga dublu. Ne pare rău, nu vă putem permite această situaţie.

Cum pot afla dacă am câştigat?
Soldul contului dvs. va reflecta orice câştig alocat în contul dvs., imediat după validarea biletului. Validăm pariurile de îndată ce avem confirmarea rezultatelor finale ale evenimentelor în cauză. Puteţi selecta “Istoric” prin linkul din josul paginii principale. Pariurile nevalidate vor apărea ca fiind “Pariuri în desfăşurare”. Vă rugăm ţineţi cont că în cazul unui pariu multiplu toate evenimentele de pe bilet trebuie sa se termine înainte de a primi vreun câştig.

Cum primesc banii?
Câştigurile sunt plătite automat în contul dvs. de pariuri. Puteţi astfel oricând solicita o retragere a unei părţi sau a întregii sume din cont. Vă putem trimite banii fie pe cardul bancar fie prin transfer bancar sau cec.
Vezi si sectiunea Cum primesc banii

Cum să primesc rezultatele prin SMS?
Puteţi alege să primiţi rezultatul unui pariu prin SMS. UNIBET trimite mesaje la mai mult de 150 reţele GSM de pe întreg mapamondul. Pentru a primi notificare prin SMS, trebuie să ne furnizaţi un număr valid de telefon mobil valabil în reţeaua internaţională (inclusiv codul de ţară e.g. +44723556699). Dacă nu aţi făcut încă aşa la înregistrarea dvs., puteţi adăuga numărul de telefon în secţiunea “datele mele” de pe pagina principală nu înainte de a accesa contul. Vă rugăm ţineţi cont: veţi primi SMS numai pentru pariurile simple şi multiple cu o miză de cel puţin 5 EUR.

Vezi si Intrebari frecvente referitoare la pariurile pe Internet

Vei beneficia de experienta noastra in utilizarea acestui sistem in mod gratuit prin simpla inscriere apasind pe unul din bannerele de pe pagina ! Trimite un e-mail la contact@pariurisportive.com cu intrebarile tale si vei primi raspunsul in cel mai scurt timp.