Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Cum sa-ti deschizi cont la Unibet

Am promis si ma tin de cuvant. Dupa propria-mi aventura de zece zile in universul de pariuri sportive al Unibet, inauguram astazi scoala de pariuri sau ghidul de pariuri Unibet pentru incepatori.

Prima lectie va va explica cum sa va inregistrati si sa faceti prima depunere la Unibet. Astfel, primul lucru pe care il aveti de facut este sa intrati pe Unibet.ro sau Unibet.com, iar din meniul principal sa alegeti optiunea ''inregistrare'' aflata in partea dreapta, sus.

Vi se va deschide o fereastra in care trebuie sa introduceti datele dumneavoastra personale (nume, prenume, data nasterii, adresa completa, numar de telefon, adresa de e-mail) si unde puteti sa va alegeti numele dumneavoastra de utilizator si parola. Atentie la datele pe care le completati, acestea trebuind sa fie corecte si exacte!

Daca ati introdus adresa dumneavoastra eronat, o sa aveti mari probleme atunci cand o sa incercati sa retrageti bani, asa ca scutiti-va de un necaz si acordati cateva minute de atentie datelor pe care le completati! Dupa ce ati completat toate aceste date si ati dat click pe butonul de ''inregistrare'', o sa puteti face prima dumneavoastra depunere, alegand optiunea ''depozit'' din dreapta sus, de sub numele dumneavoastra de utilizator.

O sa aveti mai multe optiuni la dispozitie, optiuni cu ajutorul carora puteti sa incepeti sa jucati pe bani reali. Puteti asadar sa efectuati un depozit utilizand un card de credit, un cont Moneybookers sau Neteller, puteti depozita prin transfer bancar sau puteti alege optiunea de depunere prin telefon.

La fiecare dintre aceste optiuni, Unibet va va prezenta in partea dreapta timpul pe care vi-l va lua depunerea, precum si limitele minime si maxime de sume pe care le puteti depune. Daca timpul este foarte scurt la absolut toate optiunile de depunere, limitele difera putin, la cardul de credit limita minima fiind de 50 de lei, iar la Moneybookers de exemplu de 65 de lei.

Dupa ce ati ales optiunea dumneavoastra favorita, veti fi rugat sa mai completati cateva date simple, suma pe care doriti s-o depuneti, dupa care veti fi gata sa incepeti sa pariati!

Ghid pariuri Unibet: