Acest domeniu este de vanzare mai multe deatlaii AICI
This domain is for sale, more details HERE


Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Jurnal pariuri Unibet

10 zile de pariuri la Unibet cu banca initiala de 90 Ron

Din 28 iunie 2013 si pana in data de 7 iulie 2013, o sa-mi desfasor a doua aventura in lumea pariurilor online. Iar daca prima s-a desfasurat la Gamebookers si s-a incheiat cat de cat fericit, in sensul ca nu am iesit in castig, dar nici nu am pierdut toti banii cu care am intrat, a doua se va desfasura la Unibet si va avea teluri mai importante.

Astfel, bugetul initial pe care il voi avea la dispozitie va fi de 90 de lei, bani care se afla deja in contul meu de Moneybookers. Pentru ca am invatat ceva din greselile trecutului, prima depunere va fi in valoare de 65 de lei( deci nu o sa-mi arunc tot bugetul pe fereastra din start), iar obiectivul este sa ajung la minim 250 de lei in zece zile.

Prea maret obiectivul meu? Nicidecum, pentru ca Unibet imi ofera un bonus la prima depunere de 100 % din aceasta, asa ca bugetul cu care incep va fi de 130 de lei, cu o rezerva de 25 de lei. Asadar, un calcul matematic imi spune ca, pentru a-mi atinge scopul, va trebui sa castig 120 de lei in zece zile, adica un castig mediu de 12 lei pe zi. Nu mai suna chiar asa greu, nu-i asa?

Sigur, banii nu vor fi singurul meu scop, ci imi voi dori sa ma si distrez, sa ma si relaxez, sa ma simt bine si poate chiar sa invat niste lucruri noi. O sa incerc sa pariez cat mai variat, sa incerc diferite strategii, sisteme, pariuri speciale si asa mai departe, o sa ma bazez pe cunostintele acumulate in cativa ani de urmarit sport masiv, dar o sa ma bazez si pe inspiratia de moment si pe norocul pur.

Ce sa mai, o sa fie o adevarata aventura, pe care va incurajez sa o urmariti, ca poate o sa invatam cu totii lucruri noi despre pariurile online!

Foarte important : Ah, era sa uit! Vreau sa precizez din capul locului ca nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, nu vreau sa va fac sa pariati intr-un fel sau altul, nu vreau sa fiu luat drept specialist sau expert( ca nu sunt), vreau doar sa ma distrez putin si sa invat alaturi de voi cum merge treaba cu pariurile online.