Acest domeniu este de vanzare mai multe deatlaii AICI
This domain is for sale, more details HERE


Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.


Prezentarea casei de pariuri Ladbrokes

Casa de pariuri Ladbrokes si-a incheiat activitatile promotionale in Romania ofera e valabila numai pentru cetatenii cu resedinta in strainatate.

Prezentarea casei de pariuri

Casele de pariuri online au inceput sa apara de la o vreme ca melcii dupa ploaie. Internetul este impanzit de astfel de afaceri, dar foarte putine reusesc sa supravietuiasca, in timp ce si mai putine devin faimoase si reusesc sa atraga o felie mai mare sau mai mica din pariorii amatori sau profesionisti. Ladbrokes nu se incadreaza in niciuna dintre cele doua categorii, intrucat este una dintre cel mai vechi case de pariuri din lume si nu mai trebuie sa dovedeasca nimanui nimic.

Istoricul companiei

Compania a fost infiintata acum 127 de ani in Worcestershire si a functionat initial ca agent de comision pentru curse de cai antrenati in Ladbroke Hall. Daca aceste operatiuni au luat nastere in 1886, deabia 16 ani mai tarziu, in 1902, compania a luat denumirea pe care o are si astazi, adica Ladbrokes. Tot in acelasi an, sediul central a fost mutat in Londra. De atunci si pana in 1956, clientela clubului a fost una extrem de selecta si restrictiva. Practic numai familiile aristocrate, persoane din inalta societate si membrii ai celor mai elitiste cluburi de gentlemani puteau beneficia de serviciile Ladbrokes.

Dupa finalul celui de-al Doilea razboi mondial, compania a fost cumparata de Mark Stein si 5 ani mai tarziu, guvernul britanic a legalizat shopurile de pariuri. Compania n-a stat prea mult pe ganduri si a creat o retea vasta de shopuri in Anglia. De atunci veniturile companiei au crescut covarsitor, iar astazi este cea mai de succes casa de pariuri din Marea Britanie, alaturi de William Hill.

Pe ce puteti paria

Ladbrokes are deja un prestigiu dobandit in peste un secol de activitate si un numar mare de utilizatori. Drept urmare, nu are nevoie sa se axeze pe anumite categorii de pariuri, cum fac alte case de pariuri. Asadar spectrul acoperit este unul destul de larg cu o oarecare focusare pe fotbal european si curse de cai si curse de ogari.

Asta nu inseamna ca celelalte sporturi sunt ignorate. Chiar daca unele evenimente din afara continentului European nu sunt acoperite, Ladbrokes compenseaza cu o varietate de optiuni din diferite discipline populare, precum baschet, box, tenis, golf, hochei, rugby, motociclism, snooker, dar si UFC, darts sau sah.

Lasand deoparte latura sportiva, puteti opta pentru a paria pe cote financiare, cum ar fi urmatorul CEO al unei companii sau pe fluctuatia din cursul dolarului, euro, etc. De asemenea, Ladbrokes ofera o atentie deosebita pariurile speciale, care se regasesc pe site destul de frecvent si acopera subiecte din politica, regalitate, film/tv/radio si premieri.

Desigur, nu putea sa lipseasca sectiunile de Poker, Casino, Jocuri si Loto, pentru acele momente in care asteptati cu nerabdare rezultatul pariurilor.

Depunere si retrageri de bani

Alimentarea contului la casa de pariuri Ladbrokes este destul de simpla si poate fi efectuata prin cele mai conventionale metode disponibile. Pe langa clasicul card de credit/debit, cetatenii romani mai pot depozita bani prin transfer bancar, NETELLER, clickandbuy, Skrill (moneybookers), dar si Western Union. Ultima metoda este una foarte comuna si cunoscuta, dar n-o intalnim foarte des la casele de pariuri. Faimosul PayPal este si el prezent pe site, insa momentan nu e disponibil pentru cetatenii din Romania.

De retinut ca toate metodele mentionate, mai putin transferul bancar, sunt instante si au suma minima de depozitare cuprinsa intre 5-10 lire sterline. Mai mult decat atat, toate aceste servicii sunt gratuite. Western Union este un caz special, intrucat percepe o taxa care variaza in functie de banii depusi sau retrasi, iar durata de procesare poate ajunge la maxim 16 ore.

Retragerea banilor este la fel de simpla ca depunerea si complet lipsita de comisioane. Durata de procesare variaza de la minim 6 ore, in cazul site-urilor de e-commerce, pana la 3-5 zile, in cazul cardurilor de credit/debit si transferului bancar.

Securitate

La capitolul securitate, dupa cum probabil banuiti, Ladbrokes beneficiaza de cel mai avansat sistem de criptare a datelor, astfel incat sa poata fi inteleasa doar de persoanele autorizate. Toate datele contului dumneavoastra si istoricul activitatilor vor fi in deplina siguranta.

Teoretic orice incercare frauduloasa de sustragere a datelor este blocata prompt de serverele Ladbrokes, iar daca acele informatii ajung totusi la indemana unui infractor, ele sunt imposibil de descifrat.

Legalitate

Compania Ladbrokes Betting & Gaming Limited este inregistrata in Anglia si Tara Galilor, iar licenta si reglementarea este obtinuta din partea Comisiei de jocuri de noroc din Regatul Unit, pentru furnizarea de servicii de pariuri la distanta.

Cetatenii romani se afla in perfecta legalitate atunci cand beneficiaza de serviciile companiei Ladbrokes.

Informatii interesante