Depunere Mastercard la Pariuri Sportive online

Cardul de debit sau credit Mastercard

Toate casele  de pariuri recomandate de noi  accepta cardul de credit sau debit Mastercard pentru alimentarea conturilor jucatorilor. Totusi nu este o modalitate de plata recomandata de noi din cauza dificultatilor care intervin in momentul retragerii castigurilor.

In cazul in care optati sa va alimentati contul folosind cardul de debit sau credit Mastercard , trebuie sa stiti ca compania Mastercard nu va permite sa va retrageti castigul pe acest card. De aceea in acest caz trebuie sa va retrageti castigul prin transfer bancar.

Mastercard Mondo emis de BT (verificat)
Cardul Mastercard Mondo se emite pe baza acelorasi documente ca si cardul Visa electron. Trebuie sa va prezentati la banca cu actul de identitate si o copie a acestuia, completati formularul si contractul si veti fi sunat de un angajat al bancii cand va soseste cardul. Nu se percepe comision pentru emiterea sau administrarea cardului. Suma maxima care poate fi retrasa este de 9000 Ron /zi.

Mastercard BRD Finance (neverificat)
Cardul Mastercard de la BRD Finance se emite persoanelor fizice peste 18 ani pe baza actului de identitate. Taxa de emitere al cardului este de 34 Ron si nu se percepe taxa de administrare anuala. Cardul poate fi utilizat pentru tranzactii online si offline atat in tara cat si in strainatate. Comisionul perceput de banca in cazul tranzactiilor online este de 0.5%.

Mastercard in usd, euro sau ron emis de Raiffeisen Bank (neverificat)
Este un card de debit cu care puteti face cumparaturi online si ofline in tara si in strainatate. Acest card poate fi solicitat in Ron, Euro sau USD. Suma minima pe care trebuie sa o depuneti in cont in momentul solicitarii cardului este de 50 usd sau euro, respectiv 35 ron. Dupa emiterea cardului aceste sume pot fi retrase. Nu se percepe taxa de eliberare pentru card dar se plateste un comision lunar de administarre a cardului in valoare de 1 euro, respectiv 1.5 ron.

Mastercard emis de BCR (neverificat)
Cardul se emite persoanelor fizice de peste 18 ani, fara comision de eliberare dar se percepe o taxa anuala de 9 euro pentru administrarea contului Suma minima de bani care trebuie depozitata inaintea deschiderii contului de card este de 70 euro si suma minima care trebuie sa fie oricand disponibila pe cont este de 50 Euro.
Alimentarea cardului se face in RON dar in cazul necesar conversia se face automat in valuta ceruta.

Dupa ce banii au ajuns in cont - poti incepe sa pariezi ! BAFTA!

Pasul urmator : Cum primesc banii cistigati !

Vezi si:

Vei beneficia de experienta noastra in utilizarea acestui sistem in mod gratuit prin simpla inscriere apasind pe unul din bannerele de pe pagina ! Trimite un e-mail la contact@pariurisportive.com cu intrebarile tale si vei primi raspunsul in cel mai scurt timp.