Skrill (Moneybookers) - sistem de bani electronici

Skrill (Moneybookers) este un sistem de bani electronici reglementat de Marea Britanie (cum e Paypal in SUA) care permite plati pe Internet la comisioane super-avantajoase inclusiv utilizatorilor din Romania.

Poti folosi sistemul de bani electronici Skrill (Moneybookers) pentru a transmite bani la casele de pariuri recomandate de noi, la Poker pe Internet sau pentru a trimite bani prietenilor sau rudelor din strainatate.

Din Decembrie 2005 Skrill (Moneybookers) are interfata si in limba romana!!

Pasul 1 Iti creezi un cont la Skrill (Moneybookers). Doar fa un click pe numele firmei sau pe bannerul de mai jos si deschide un cont gratuit la acest sistem de bani electronici. - vezi linkul Register. Este recomandat sa iti faci noul cont in RON, daca vrei in principal sa retragi bani pentru ca din Octombrie 2006 Skrill (Moneybookers) permite retragerea in Romania doar in conturi de RON !

Pasul 2.Incarca contul de la Skrill (Moneybookers) cu bani. Intra in cont si selecteaza optiunea Upload Funds. Incarcarea contului poate fi facuta prin una din cele doua metode :

Daca nu te descurci poti trimite un e-mail cu problema la info@moneybookers.ro sau service@moneybookers.com vei primi asistenta referitoare la problemele tale.

Acum poti folosi contul creat pentru a plati la oricare din magazinele care accepta banii electronici de la Skrill (Moneybookers) . Pe site vei gasi o lista indicativa a acestora. Orice plata catre aceste magazine se va face cu comision 0.

De asemenea puteti folosi banii pentru a primi/trimite bani in strainatate la prietenii vostri - comisioanele sunt cu mult mai mici decit la orice banca sau la Western Union !!! Sau puteti folosi contul astfel creat pentru a vinde sau cumpara la paginile de licitatii online ca Ebay sau Yahoo Auctions, ori pentru a cumpara minute sa vorbesti pe Skype.

Skrill (Moneybookers) percepe 1.8 Euro pentru retragerea banilor in contul bancar sau pe cardul Visa electron si 3.5 Euro daca solicitati retragerea banilor pe Cec. In cazul in care tranzactia necesita conversie valutara Skrill (Moneybookers) aplica o taxa de 1.99% la cursul de schimb.

Banii vor fi transferati in mod instantaneu !!!

Dupa ce banii au ajuns in cont - poti incepe sa pariezi ! BAFTA!

Comparatie costuri Skrill (Moneybookers) - Alte moduri de transfer:

Transfer bancar Cec Skrill (Moneybookers)
Durata

2-5 zile

3-12 zile

TIMP-REAL

Cost - transfer local până la € 5 până la € 5 + tariful poştal 1%, dar maxim € 0.50
Cost - transfer internaţional până la € 30 până la € 30 + tariful poştal 1%, dar maxim € 0.50
Date obligatorii Nume, nr. contului, numele băncii, codul băncii sau SWIFT/IBAN Nume şi adresa poştală NUMAI EMAIL
Cumpărături online instantanee Nu Nu Da
Securitate Introducerea datelor bancare poate conduce la fraude ale contului dvs. bancar. Riscul fraudelor prin cec. Menţine informaţiile financiare ale dvs. în siguranţă.
Instituţie financiară autorizată? Da Da Da
Autorizată de FSA

Pasul urmator: Cum primesc banii cistigati

Vezi si :

Vei beneficia de experienta noastra in utilizarea acestui sistem in mod gratuit prin simpla inscriere apasind pe unul din bannerele de pe pagina ! Trimite un e-mail la contact@pariurisportive.com cu intrebarile tale si vei primi raspunsul in cel mai scurt timp.