Parierea pe fotbal și baschet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Faceți predicțiile corecte în parierea pe fotbal și baschet!

Pariurile sportive sunt despre predicții, șanse de pariere și pariuri libere. Istoricul, clasamentul și știrile despre performanțele unei echipe sunt utilizate pentru a prezice rezultatele viitoarelor meciuri cu data fixată. Pariorii sportivi caută întotdeauna o margine când își plasează pariurile. Lucrul acesta este adevărat pentru toate sporturile și în special pentru fotbal și baschet. Indiferent că este vorba despre Harlem GlobeTrotters, NBA, campionatele europene de baschet sau altele, informațiile sunt cruciale pentru plasarea pariurilor. Unul dintre modurile de a obține informații de încredere este ca ele să fie luate de site-urile de pariuri sprortive. Un portal atotcuprinzător pentru tot ceea ce este legat de sport este Unibet. Această platformă cuprinzătoare oferă entuziaștilor pariurilor sportive un magazin unversal pentru pariuri pe orice.

Noutățile, actualizările, rezultatele, știrile, evenimentele momentului pentru toate cele mai recente evenimente din fotbal și baschet sunt expuse în stil mare pe Unibet. Informațiile sunt, de asemenea, puse la dispoziție pe diferite tipuri de pariuri, prezentate de agenții de pariuri.

Acestea includ „Point Spreads” (cu favoriți și învinși), „Total Bets” („overbet”-uri și „underbet”-uri), „Money Line Wagers” (pariere pe câștigător fără „point spread”), „parlay” și „teaser”. Ultima categorie se referă adesea la pariurile exotice din baschet.

Parierea pe baschet este o cu totul altă perspectivă, dar folosește și stilul de pariere NHL, precum liniile de bani. În parierea pe fotbal, este posibil să plasezi un pariu fie pe echipe concurente, fie pe echipele care vor fi trase la sorți. Alte tipuri de pariuri la fotbal includ „over/under bet”-uri, numărul de goluri marcate, „prop bet”-uri, scor la pauză, scor la finalul jocului și altele asemenea. Combinate, pariurile pe fotbal și pariurile pe baschet sunt potențial profitabile pentru entuziaștii pariurilor sportive. Unibet oferă pariorilor o mulțime de informații pentru a putea lua decizii de pariere informate.

Inscrie-te acum si beneficiezi de bonusul de 150 RON oferit de Unibet !

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri baschet NBA Sa incepem prin a spune ca NBA este prescurtarea de la National Basketball Association, iar liga a fost infiintata in 1946. Cea mai de succes echipa din istorie este Boston Celtics, cu […]
  • Pariuri baschet pe termen lung: Cine va castiga Euroliga in 2013? Chiar daca noul sezon din NBA mai are saptamani bune pana la debut, impatimitii de pariuri sportive pasionati de baschet au cu ce sa se "incalzeasca". Astfel, cea mai puternica liga […]

Comentariile sunt inchise.