Unde pariaza romanii cu resedinta in Marea Britanie

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Unde pariaza romanii cu resedinta in Marea Britanie

Unde pariaza romanii cu resedinta in Marea Britanie

Nu de putine ori am vazut prin presa din Romania ca un cetatean din Marea Britanie a dat lovitura la pariuri.

De foarte multe ori este vorba insa despre casele de pariuri offline, la care poti plasa ce pariu doresti. Asta nu inseamna ca britanicii, inclusiv romanii din Marea Britanie, nu pariaza la case de pariuri online.

De departe prima casa online unde pariaza romanii cu resedinta in Marea Britanie este bet365.

Pentru cazino si pariuri sportive bonusul de inregistrare este de 100% pana la 50 euro, iar pentru poker si jocuri slot acesta este de 100% pana la 100 euro. La pariuri sportive depozitul+bonusul trebuie rulate de 3 ori la cote de minim 1.5. Acesta nu este insa cel mai atractiv lucru oferit de bet365, ci oferta bogata de pariuri pre-meci si live, dar si multitudinea de transmisiuni in direct. In plus, din cand in cand aceasta casa de pariuri va poate oferi un bonus de reincarcare prin e-mail.

Alta casa online unde pariaza romanii cu resedinta in Marea Britanie masiv este 10bet.

Bonusul de inregistrare la pariuri sportive este de 50% pana la 200 euro, iar cel de la cazino poate ajunge la 1 010 euro, suma cumulata ale primelor 4 depozite. La pariuri sportive depozitul+bonusul trebuie rulate de 4 ori la cote de minim 1.6 inaintea efectuarii unei retrageri. 10bet va ofera si cateva promotii la cazino si pariuri sportive, insa si posibilitatea de a avea periodic un bonus la reincarcare, oferind un cod bonus la inceputul fiecarei luni. Bonusul este de 10% pana la 500 euro.

Nici William Hill nu este o casa de pariuri care sa displaca pariorilor romani din Marea Britanie. Aceasta are un bonus de inregistrare la pariuri sportive de 100% pana la 25 lire, bonus oferit sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat o singura data pe cote de minim 1.5 inainte de a putea fi retras. La poker bonusul maxim de inregistrare este de 75 lire, iar la cazino de 100 lire sau 150% pana la 200 lire daca vei downloada softul special. La pariuri sportive William Hill ofera aproximativ 5 promotii, majoritatea fiind valabile doar pentru cei din Marea Britanie. De asemenea, aici puteti vizualiza multe transmisiuni in direct, insa gasiti si o oferta vasta de pariuri pentru majoritatea sporturilor.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Unde pariaza romanii cu resedinta in Germania In Germania traiesc peste 350 000 romani, astfel ca am scormonit cate ceva despre comunitatea de acolo referitor la pariurile online, in acest articol prezentandu-va […]
  • Oferte case pariuri online Spre deosebire de agentiile de cartier, care au toate aproximativ acelasi tipar, in cazul caselor de pariuri online aveti o mai mare libertate de alegere. Sunt unele case de pariuri […]

Comentariile sunt inchise.