Unde pariaza romanii cu resedinta in Portugalia

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

 

Unde pariaza romanii cu resedinta in Portugalia

Unde pariaza romanii cu resedinta in Portugalia

Desi este destul de departe de tara noastra, multi sunt romanii care traiesc in Portugalia, nu putini fiind cei care prefera pariurile sportive online ca mod de relaxare.

Casele de pariuri online la care romanii pariaza cel mai mult sunt, in egala masura, 10bet si bet365. Daca vorbim de 10bet, sa spunem ca aceasta beneficiaza de un bonus de inregistrare de 50% pana la 200 euro la pariuri sportive, bonus pe care trebuie sa-l rulati doar de 4 ori la cote minime de 1.6. In ceea ce priveste sectiunea de cazino, bonusul maxim de inregistrare este de 1 010 euro, suma cumulata din primele 4 depozite. De asemenea, sa spunem ca in fiecare luna puteti obtine un bonus de reincarcare de 10% pana la 500 euro. Daca veti accesa casa de pariuri online 10bet, veti vedea si promotiile oferite la pariuri sportive, respectiv la cazino.

Cat despre bet365, bonusul de inregistrare aici este de 100% pana la 50 euro atat la pariuri sportive, cat si la cazino. Depozitul+bonusul trebuie rulate de 3 ori la cote minime de 1.5. Bonusul este 100% pana la 100 euro atat la jocuri slot, cat si la poker. Aceasta casa de pariuri va pune la dispozitie o groaza de transmisiuni sportive zilnic.

De multe live streaminguri beneficiaza si casa online 1xbet, o alta casa de pariuri unde pariaza romanii cu resedinta in Portugalia.

Aceasta nu beneficiaza de bonus de inregistrare, insa la capitolul promotii se afla printre primele. Si nu ne referim aici doar la numarul lor, ci si la calitatea lor, multe dintre ele nefiind gasite pe alt site de pariuri. De indata ce stii ce ai de facut pentru a participa la acea promotie, cu greu te abtii sa nu o incerci. Daca nu ne credeti va intram sa accesati site-ul 1xbet.

O alta casa de pariuri unde pariaza romanii cu resedinta in Portugalia, dar si foarte bine vazuta in aceasta tara, este Unibet.

Aici te asteapta un pariu fara risc de 50% pana la 150 lei la inregistrare, rambursare venita doar daca primul tau pariu plasat nu va fi castigator. Eventuala suma rambursata trebuie rulata de 3 ori pe cote minime de 1.4. Asta la pariuri sportive, deoarece la casino bonusul la prima depunere este de 100% pana la 500 lei, bonusul trebuind rulat de 50 ori, in vreme ce la poker primiti un bonus progresiv de 200 euro plus un bilet cu buy-in de doua lire la Unibet Open. In plus, la Unibet veti gasi foarte multe promotii pentru toate sectiunile si gusturile, destule promotii alimentand spiritul competitiv, deoarece la final vor primi premii primii utilizatori din clasament, unul ce va fi updatat zilnic si, uneori, chiar live.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.